Zvon: iOS 5 ar putea fi lansat pe 10 octombrie

 

      Luati acest zvon cu o doza de neincredere deoarece vine de la un centru AppleCare dintr-un oarecare oras al SUA. Cei de la AppleInsider au reusit sa obtina informatii de la o persoana care ar lucra intr-un centru AppleCare care a fost informat ca incepand cu 10 octombrie ar trebui sa se astepte la inmultirea telefoanelor de la clienti care au nevoie de ajutor in rezolvarea unor probleme legate de iOS. Cei din AppleCare au fost anuntati ca numarul de telefoane ar putea creste de 8 ori incepand cu data de 10 octombrie si se speculeaza ca atunci ar putea fi lansat iOS 5 avand in vedere ca problemele au legatura cu sistemul de operare pentru iDevice-uri.

Apple has reportedly informed its AppleCare division to expect an influx of iOS-related inquiries from customers beginning Monday, Oct. 10, perhaps signaling when the company plans to release iOS 5 to existing device owners.

For instance, one person familiar with the matter said his local AppleCare call center has been told to expect an eightfold increase in customer calls on that day, and that staff are being advised ahead of time for the increased traffic.

The person could not say with any certainty what will be released on that Monday, but noted that the increase in call volume is related to iOS. This led them to speculate that Apple could release iOS 5 and iCloud on Oct. 10.

      Azi am aflat ca iPhone 5 ar putea fi lansat pe 15 octombrie si ca iOS 5 GM ar putea fi disponibil pe 23 septembrie iar pe 5 octombrie Apple ar astepta avizul tehnic din partea operatorilor de telefonie mobila. Avand in vedere acest timeline, o lansare a iOS 5 pe data de 10 octombrie ar fi logica si ar intra in linii mari in planurile pe care Apple de obicei si le face pentru lansarea noilor produse. Desigur ca totul ramane la stadiul de zvon deocamdata deci nu trebuie sa va asteptati la un iOS 5 disponibil pe 10 octombrie.