Apple are cel mai subtire smartphone din lume

    In vara anului trecut Apple sustinea ca are cel mai subtire smartphone din lume, terminalul iPhone 4 avand o grosime de doar 9.3 mm. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost detinut de iPhone 4 pentru cateva luni insa CES 2011 a adus o suita de smartphone-uri care aveau sa faca uitati cei 9.3  mm ai companiei Apple. Samsung Galaxy S II al celor de la Samsung este promovat ca fiind cel mai subtire smartphone din lume avand o grosime de doar 8.71 mm insa o agentie guvertnamentala din Marea Britanie ii contrazice pe cei de la Samsung si le interzice sa isi mai promoveze terminalul folosind aceasta metoda.

Samsung’s svelte new model is indeed thinner at certain points, measuring in at 8.71mm at its thinnest. It’s a considerable enough difference from the iPhone 4′s 9.3mm depth that it would’ve been a clear victory were it not for the Galaxy S II’s 9.91mm thick hump.

The ASA ruled that since the iPhone’s thickest point is thinner than the Galaxy S II’s thickest, Apple has the right to continue claiming the title.

     Desi Samsung Galaxy S II are doar 8.71 mm grosime in cea mai mare pare a carcasei, terminalul are totusi in partea inferioara o bucata care are 9.91mm grosime, cu 0.6 mm mai mare decat cea a companiei Apple. Pentru aceasta bucata a carcasei companiei Samsung i-a fost interzis sa isi mai promoveze smartphone-ul in Marea Britanie drept cel mai subtire din lume, o masura care cu siguranta va starni multe controverse. Dupa ce a pierdut in fata unei instante germane in fata companiei Apple iata ca Samsung sufera o noua infrangere in Marea Britanie insa eu unul sunt de parere ca titlul de “cel mai subtire smartphone” este mai mult decat inutil.