Apple lucreaza la un iPhone compatibil cu retele TD-LTE

    Multi asteapta un iPhone compatibil cu retele 4G LTE desi la nivel global nu exista chiar atat de multi operatori de telefonie mobila care sa aiba implementat acest standard la scara larga. Chiar daca pana acum s-a zvonit ca Apple ar putea implementa tehnologia 4G LTE in viitoarele sale dispozitive, iata ca acum aflam pentru prima oara(dintr-o sursa de incredere) ca in China operatorul China Mobile a obtinut deja un raspuns favorabil din partea Apple privind dezvoltarea unui terminal compatibil cu tehnologia TD-LTE.

“China Mobile and Apple hope to find a solution for close collaboration” on the TD-LTE network and compatible products, Wang said in an interview in Dalian today. “We discussed this issue with Apple. We hope Apple will produce a new iPhone with TD-LTE. We have already got a positive answer from Apple.”

     Informatia vine de la presedintele China Mobile care sustine ca in cursul anului viitor compania asiatica va incepe sa testeze la scara larga noua tehnologie in propria retea. Desi anul  cesta este putin probabil sa vedem un iPhone 5 compatibil cu tehnologii LTE, anul viitor sansele ca Apple sa adopte tehnologia sunt destul de mari. In Romania Orange a anuntat deja ca va incepe sa implementeze tehnologia 4G LTE incepand de anul viitor deci un iPhone 6 care sa functioneze pe acest gen de retele ar fi mai mult decat bun.