Prima Pagina Apple Apple isi pregateste angajatii pentru iOS 5 si iCloud pana la sfarsitul...

Apple isi pregateste angajatii pentru iOS 5 si iCloud pana la sfarsitul lunii septembrie

      Acum cateva saptamani v-am spus ca Apple a inceput deja sa isi pregateasca angajatii pentru lansarea iOS 5 si iCloud prin intermediul unor materiale interne si a unor training-uri. Desi acest proces de pregatire este deocamdata departe de a se fi terminat, se pare ca anumiti manageri din cadrul companiei viziteaza magazinele Apple pentru a atentiona angajatii ca trebuie sa stie totul despre iCloud si iOS 5 pana la sfarsitul lunii septembrie. Aceste verificari au loc atat in SUA cat si in magazinele de pe intregul glob deci vorbim despre o pregatire generala pentru lansare.

      Saptamana aceasta am aflat ca iOS 5 ar putea fi lansat pana in 10 octombrie deci graba celor de la Apple este mai mult decat justificata. O lansare pe 10 octombrie a iOS 5 ar putea semnala o lansare a iPhone 5 pe data de 15 octombrie asa cum anuntase CEO-ul France Telecom tot in cursul acestei saptamani. Intre 23 si 30 septembrie ar trebui sa avem si iOS 5 GM disponibil pentru developeri dar mai multe ar trebui sa aflam saptamana viitoare cand Apple ar urma sa anunte data la care va tine conferinta de prezentare a iPhone 5 si a noului sau sistem de operare.

 • Klaudinho

  Cam nasol, ca pana ajunge si la noi trece anu

 • KFF

  Dimpotriva , daca vrei sa iei iPhone5 la liber iti poate trimite cineva din v. Europei , sau decat sa dai 1000 de euro la bisnitari in Romania pe el , iti iei un bilet ieftin de avion , 2 nopti la hotel si ai un weekend frumos intr-o capitala europeana , si iesi in total , cu telefonul si restul cheluielilor sub 1000 🙂

 • Boboc

  Vine in oferta de craciun 🙂

 • OneCosmin

  Poate vine la ceva abonament de 50 euro pe luna….atunci mai asteptam pana la pasti 😛