Prima Pagina aplicatii iHealth lanseaza produse medicale compatibile cu iDevice-urile

iHealth lanseaza produse medicale compatibile cu iDevice-urile

     Acum cateva luni de zile va prezentam o serie de aparate medicale ale firmei Withings dedicate posesorilor de iDevice-uri si nu numai. Acum compania iHealth a preluat conceptul celor de la Withings si lanseaza exact acelasi gen de produse, adica: un cantar electronic, un aparat pentru masurarea tensiunii arteriale si un monitor pentru bebelusi. Primele 2 dispozitive functioneaza ca oricare altele din categoria lor insa spre deosebire de restul ele pot comunica, cu iDevice-urile noastre cu ajutorul unui dock.

     Practic dispozitivele inregistreaza tensiunea arteriala si greutarea corpului nostru si le transmit aplicatiei din terminal care salveaza datele si permite vizualizarea lor la o data ulterioara. In cazul iHealth Blood Pressure Monitor vorbim despre afisarea pe terminal a presiunii arteriale, lucru care in mod normal nu poate fi facut fara un aparat special. iHealth Blood Pressure Monitor costa 100$ si este disponibil acum pentru achizitie, cantarul iHealth Digital Scale costa 70$ si monitorul pentru bebelusi costa 200$, ambele fiind disponibile pentru achizitie din luna octombrie.

     Partea cea mai proasta este ca iHealth a copiat ideea celor de la Withings si lanseaza acum produse de acelasi gen, deci nu doar in cazul producatorilor de terminale mobile se aplica “imprumutarea conceptelor”.

 • Markus Sorin

  Sincer, e de rasul curcilor sa folosesti iphone-ul ca sa iei o tensiune sau sa te cantaresti…e de-a dreptul hilar…puteau sa inventeze ceva mai serios…asa ne jignesc inteligenta Domniile lor…;)

 • iPhone-ul afiseaza doar datele ca orice alt ecran digital, calculele le poate face iPHone-ul fara nici cea mai mica problema iar aparatul de masurare poiate fi profesionist. La fel si cantarul, so care e problema?

 • Markus Sorin

  Nu e nici o problema, e insa prea putin sa cauti o astfel de aplicatie medicala a unui I-device, TA se putea masura si pana la epoca Iphone. Ar putea inventa ceva revolutionar pentru medicina, folosind imensa putere de procesare a idevice-urilor si dezvoltarile moderne ale medicinei, nu lucruri care se puteau face si la inceputul secolului fara Iphone…

 • Totul are un inceput, baietii care vand echipamente medicale au inceput de aici dar in viitor vor face mai mult. Roata probabil nu a fost inventata din prima incercare.

 • Silvia

  Partea buna este ca poti stoca datele pe icloud, telefon sau tableta si le poti compara ulterior. Mai mult – in cazul bunicii mele – am reusit sa evitam niste probleme de sanatate tocmai datorita graficelor generate cu care am mers la medic. Altfel ar fi trebuit sa mergem la doctor de 5 ori pe saptamana ca sa ii ia tensiunea sau sa notam noi acasa de fiecare data. La iHealth si cantarul si tensiometrul merg pe aceeasi aplicatie si este mai usor sa strangi date pe care ulterior sa le arati medicului daca ai nevoie… Mie una imi pare ca sunt destul de profi, mai ales ca au si reprezentanta in Romania.