iHealth lanseaza produse medicale compatibile cu iDevice-urile

     Acum cateva luni de zile va prezentam o serie de aparate medicale ale firmei Withings dedicate posesorilor de iDevice-uri si nu numai. Acum compania iHealth a preluat conceptul celor de la Withings si lanseaza exact acelasi gen de produse, adica: un cantar electronic, un aparat pentru masurarea tensiunii arteriale si un monitor pentru bebelusi. Primele 2 dispozitive functioneaza ca oricare altele din categoria lor insa spre deosebire de restul ele pot comunica, cu iDevice-urile noastre cu ajutorul unui dock.

     Practic dispozitivele inregistreaza tensiunea arteriala si greutarea corpului nostru si le transmit aplicatiei din terminal care salveaza datele si permite vizualizarea lor la o data ulterioara. In cazul iHealth Blood Pressure Monitor vorbim despre afisarea pe terminal a presiunii arteriale, lucru care in mod normal nu poate fi facut fara un aparat special. iHealth Blood Pressure Monitor costa 100$ si este disponibil acum pentru achizitie, cantarul iHealth Digital Scale costa 70$ si monitorul pentru bebelusi costa 200$, ambele fiind disponibile pentru achizitie din luna octombrie.

     Partea cea mai proasta este ca iHealth a copiat ideea celor de la Withings si lanseaza acum produse de acelasi gen, deci nu doar in cazul producatorilor de terminale mobile se aplica “imprumutarea conceptelor”.