Prima Pagina Apple iPhone 4S/5 subtire, usor, cu ecran mai mare, un design revolutionar dar...

iPhone 4S/5 subtire, usor, cu ecran mai mare, un design revolutionar dar greu de produs

     Completand informatiile celor de la New York Times in legatura cu iPhone 5, cei de la 9to5mac sustin ca au informatii de la surse apropiate partenerilor Apple care sustin ca iPhone 5 are intr-adevar un ecran mai mare, un design “revolutionar”, este mai subtire si mai usor decat iPhone 4 dar totusi mai ferm si mai placut la atingere decat Galaxy S-urile. Din pacate noul dispozitiv impreuna cu un altul cu design asemanator dau batai de cap partenerilor Apple care au probleme destul de mari in a produce indeajuns de multe unitati pentru lansarea oficiala.

It appears that the tear-drop shaped iPhone 5 with larger screen and thinner, rounder body is seeing continued design and production delays, at least on one assembly line (Apple has multiple production sources – Pegatron, Foxconn, etc).  We therefore think that iPhone 5 will be delayed slightly at the very least and may see shortages all the way into 2012.

The iPhone 5 itself is a sight to behold, we’ve been told.  It is impossibly light, yet much firmer than Samsung Galaxy phones which are backed in plastic.  The camera rivals point and shoot cameras and will be a major marketing point for this device.

     Dac Apple are intr-adevar probleme cu producerea noilor terminale atunci este foarte posibil sa asistam la o situatie asemanatoare celei de anul trecut cand iPhone 4 a fost produs doar in versiunea neagra si lansarea in al doilea val de tari a fost amanata. Din pacate Apple este “cunoscuta” pentru a avea probleme in a acoperi cererea de pe piata pentru iDevice-urile produse si din pacate in cazul iPhone 4S/5 lucrurile ar putea sta la fel daca informatiile venite din China sunt adevarate.

      Pe de alta parte se pare ca iPhone 5 va avea o camera, probabil de 8 megapixeli, net superioada celor implementate in alte smartphone-uri, deci Apple s-ar putea sa repete istoria de anul trecut cu iPhone 4 si a sa camera de 5 megapixeli.

 • Alex

  Asta e strategie apple cu totii dau navala pentru a pune

 • B06DAN

  Eu cred ca va semana cu samsung galaxy s sau s2 dar cu materiale de calitate mult mai bune. De aceea a incercat apple sa blocheze vanzarile celor de la samsung. Parerea mea

 • Tigris Regalis

  Off, se prefigurează un nou “mother of all backlogs” … 😉

  @B06DAN: Ba eu cred că seamănă cu iPad 2, care seamănă cu carcasa de la MacBook Air, iar reacția față de Samsung este reacția normală a oricui se vede furat – iar faptul că Samsung a furat (design-ul, mărcile, brevetele) este acum cert, confirmat de mai multe instanțe de pe glob! 😛

 • Cum dreaq sa semene iphone-ul cu Galaxy, cand defapt primul Galaxy e o copie grosolana de la la Iphone 3gs, de la form factor, margine si iconite.

 • don

  SA FAC CEVA PE APPLE , PRea trag de timp , sa ne arate macar o poza,un indiciu ceva ! FUCK OFF ne’am saturat sa asteptam!

 • Leroy

  Si LG cand a scos Prada a stiut de abia din 2007 cum va arata iPhone 4 asa ca l-au copiat. Nici copiatorii elvetieni de la Garmin nu s-au lasat mai prejos atunci cand au lansat Garmin Nuvi 3700.

 • Sunny

  4 inci , mai subtire , 8 MP , A 5 ar fi perfect . Sper sa il lanseze pe 7 oct.