iPhone 4S/5 subtire, usor, cu ecran mai mare, un design revolutionar dar greu de produs

     Completand informatiile celor de la New York Times in legatura cu iPhone 5, cei de la 9to5mac sustin ca au informatii de la surse apropiate partenerilor Apple care sustin ca iPhone 5 are intr-adevar un ecran mai mare, un design “revolutionar”, este mai subtire si mai usor decat iPhone 4 dar totusi mai ferm si mai placut la atingere decat Galaxy S-urile. Din pacate noul dispozitiv impreuna cu un altul cu design asemanator dau batai de cap partenerilor Apple care au probleme destul de mari in a produce indeajuns de multe unitati pentru lansarea oficiala.

It appears that the tear-drop shaped iPhone 5 with larger screen and thinner, rounder body is seeing continued design and production delays, at least on one assembly line (Apple has multiple production sources – Pegatron, Foxconn, etc).  We therefore think that iPhone 5 will be delayed slightly at the very least and may see shortages all the way into 2012.

The iPhone 5 itself is a sight to behold, we’ve been told.  It is impossibly light, yet much firmer than Samsung Galaxy phones which are backed in plastic.  The camera rivals point and shoot cameras and will be a major marketing point for this device.

     Dac Apple are intr-adevar probleme cu producerea noilor terminale atunci este foarte posibil sa asistam la o situatie asemanatoare celei de anul trecut cand iPhone 4 a fost produs doar in versiunea neagra si lansarea in al doilea val de tari a fost amanata. Din pacate Apple este “cunoscuta” pentru a avea probleme in a acoperi cererea de pe piata pentru iDevice-urile produse si din pacate in cazul iPhone 4S/5 lucrurile ar putea sta la fel daca informatiile venite din China sunt adevarate.

      Pe de alta parte se pare ca iPhone 5 va avea o camera, probabil de 8 megapixeli, net superioada celor implementate in alte smartphone-uri, deci Apple s-ar putea sa repete istoria de anul trecut cu iPhone 4 si a sa camera de 5 megapixeli.