Prima Pagina Apple Al Gore, membru al consiliului de conducere al Apple, confirma lansarea iPhone...

Al Gore, membru al consiliului de conducere al Apple, confirma lansarea iPhone 5 in luna octombrie

    Al Gore, fost vice-presedinte american si membru al consiliului de conducere al companiei Apple, a anuntat astazi ca terminalul iPhone 5 va fi intr-adevar lansat in luna octombrie. Totusi iPhone 5 ar putea fi doar unul dintre dispozitivele pe care Apple le pregateste acum deoarece Al Gore sustine ca mai multe terminale iPhone vor fi lansate luna viitoare. Declaratia a fost facuta de catre el in cadrul unei conferinte din Africa de Sud unde a vorbit despre lansarea mai multor terminale iPhone in luna octombrie a acestui an insa nu stim daca este vorba despre iPhone 4S/5 sau un iPhone 5 si un model de 8 GB al iPhone 4.

Yes, it’s completely true that Apple has been saying that it will release iOS 5 and, presumably, new hardware to go along with it, this fall. But this is the first time that any member of the Apple organization, even if it is a Board Member, has made any affirmative statements about the release of its next-gen iPhone.

There is always the possibility that Gore misspoke, of course, or was just making statements based on the rumors that are already out there, but it seems like a pretty big mistake to make at a public conference.

     Interesant este ca un membru al consiliului de conducere al companiei Apple ar discuta deschis despre un asemenea subiect si sustine ca noi produse urmeaza sa fie lansate. Avand in vedere ca aceasta confirmare vine de la Al Gore, este 100% sigur ca vom avea cel putin un terminal iPhone nou disponibil luna viitoare, acum ramane doar sa aflam data la care va fi lansat. Astazi cei de al All Things Digital au anuntat ca pe data de 4 octombrie va avea loc, conferinta de prezentare a iPhone 5 si iOS 5, acum ramane sa vedem daca prezicerea lor se va adeveri.

 • Pingback: Tim Cook il va inlocui pe Steve Jobs in prezentarea iPhone 5 si iOS 5 din 4 octombrie()

 • Sunny

  Sper sa fie 4 oct.

 • zeitgeist

  Al Gore la Apple ? – uita pe asta nu o stiam.
  Acuma ma lamuresc ce e cu cresterile astea de valoare ale actiunilor Apple – Al Gore e reprezentantul unor cercuri de interese financiare foarte puternice.
  Deci nu va bucurati asa de cresterea valorii, caci daca maine , cei mari se hotarasc sa vanda,
  s-a dus baba cu colacii.
  Tot spuneam ca in sistemul actual valoarea actiunilor nu mai inseamna nimic- sunt doar jocuri si speculatii de piata .

 • Pingback: iPhone 5 - cand il poti cumpara din Romania()

 • djcata

  pai e clar ca cresterea valorilor actiunilor e artificiala …………. apropo era in conducere la Apple si cand era vice-presedinte ???

  @zaone unde scrie in ce declara el ca se va lansa iPhone 5 ? el zice de iOS 5 si de “new hardware” …

 • New iPhones a spus 😉

 • djcata

  eu m-am luat dupa ce zice aici “Yes, it’s completely true that Apple has been saying that it will release iOS 5 and, presumably, new hardware to go along with it, this fall” ………. si oricum “new iPhones” nu inseamna 5 poate fi 4S

 • Dar ce inseamna new iPhones? Sa nu-mi spui ca inseamna tot iPhone 4 de 16/32 GB.

 • djcata

  4S

 • djcata

  probabil ca o fi si 5 dar deocamdata nu a zis direct 5

 • Tigris Regalis

  @zeitgeist: Daaa, să știi că cercurile oculte controlează totul, iluminații au format deja guvernul mondial și controlează toate companiile și guvernele puternice ale lumii … apocalipsa e aproape … uite-acuș vine 2012 și te vedem construindu-ți o barcă în vârf de munte … înțeleptule! 😛

  Valoarea acțiunilor ilustrează gradul de încredere al investitorilor în evoluția companiei, iar Apple fiind pe val, acțiunile cresc – și vor crește în continuare cât timp Apple demonstrează că este în stare de mai mult decât face acum, deci ar putea obține profit mai mare decât în prezent și merită să fie evaluată la mai mult. Iar cum Apple a depășit așteptările analiștilor la fiecare anunțare a rezultatelor financiare trimestriale, este logic ca acțiunile să crească și, ca o consecință, să crească valoarea companiei. Dacă va rata obiectivele financiare și se va împotmoli în evoluție, acțiunile și valoarea acțiunilor vor avea un trend descendent – să sperăm că asta nu va fi prea curând pentru a nu ne trezi în situația în care singurele surse de “evoluție” pe piață să fie copiatorii asiatici cei fără imaginație, fără bun gust în design și fără creativitate!

 • zeitgeist

  Tigris – du-te si spune altcuiva chestiile astea.
  Sau maturizeaza-te !
  Pe care val e Apple cand ii scade cota de piata la produse aproape peste tot in lume ?
  Grow-up !

 • Tigris Regalis

  @zeitgeist: Este exact pe dos, cota sa de piață este peste tot în creștere: Mac-urile sunt singurele calculatoare aflate în creștere, în timp ce PC-urile scad, iPod și iPad domină net categoriile lor, iar la telefoane a depășit recent Nokia, devenind cel mai mare producător de smartphones, în fața lui Samsung care este pe locul 2 – ce scădere visezi? Probabil confunzi comparațiile dintre iOS și Android cu cota de piață a Apple, care este mai mare decât a oricărui producător de telefoane cu Android!