Samsung Galaxy S II se vinde de 7 ori mai bine decat iPhone 4 in Coreea de Sud

     Samsung Galaxy S II este de departe cel mai popular smartphone produs vreodata de catre compania asiatica iar in Coreea de Sud terminalul a fost vandut in nu mai putin de 3.5 milioane de exemplare. Cifra este colosala pentru un smartphone al Samsung mai ales ca ea a fost atinsa la doar cateva luni de la lansarea oficiala pe piata. In Europa terminalul Galaxy S II a avut parte de aceeasi popularitate, reusind in primavara sa depaseasca terminalul iPhone 4 in topul celor mai bine vandute smartphone-uri din Marea Britanie, lucru extrem de important avand in vedere ca in respectiva tara o buna parte a posesorilor de smartphone-uri au iPhone.

     Popularitatea terminalului Samsung poate fi cel mai bine prezentata in Coreea de Sud unde 23.000 de terminale sunt activate zilnic fata de doar 3000 de terminale iPhone activate in aceeasi perioada. Cifrele vin desigur de la Samsung si nu se refera la livrari sau vanzari ci la activari deci in tara “natala” a companiei asiatice terminalul iPhone se vinde de 7 ori mai greu decat Samsung Galaxy S II. Nu stiu daca Apple considera Galaxy II-ul drept o “amenintare” pentru iPhone 4 insa cred ca avem parte de primul iPhone killer adevarat bazandu-ne stric pe popularitate si volum de vanzari.

     In Romania cifre oficiale privind vanzarile de terminale Samsung Galaxy S II nu exista insa din ce am aflat eu dispozitivul este destul de popular atat la operatori cat si la magazinele online. Aceasta este prima oara cand terminalul iPhone 4 este umilit de un competitor direct si daca Apple va continua sa lanseze terminale la 1.5 ani distanta atunci va pierde cu siguranta mult mai multi clienti an dupa an.

89 COMENTARII

  1. mi se pare logic,,in korea se fac telefoanele samsung,,,mi s-ar parea ciudat sa fie marul pe primul loc
    marul conduce detasat in alte parti ,,nu va stresati

  2. da … dar nu stiu cat de mult se simte umilita Apple ca SGS 2 se vinde foarte bine in 2-3 tari … nu poti acapara toata cota de piatza din toata lumea … iPhone 4 e cam de mult pe piatza … putem spune ca se va simti “umilita” cand va lansa un nou iPhone de exemplu si nu va avea cel putin la fel de mult succes ca iPhone 4 de exemplu … sau nu va avea vanzari la fel de bune ca pana acu

  3. Pe langa faptul ca sunt niste cifre complet neverificate, fie si numai din faptul ca Apple nu face niciodata public numarul de activari, cine mai cumpara ACUM terminale iPhone 4, cu cateva saptamani inainte de lansarea iPhone 5?
    Ce usor e sa mai declaram inca un telefon ca iPhone killer… Am auzit asta de nenumarate ori pana acum, inclusiv aici pe site…

  4. why???
    Zaoane si eu as face la fel daca un produs bun facut in Romania l-as cumpara decit sa iau ceva din afara,,pe bune,,nu pt. patriotism,,dar tin la tara
    cred ca si koreeni fac la fel nu ti se pare???
    Bafta

  5. @DIV: E usor sa nu vezi realitatea, SGS II a depasit iPhone 4 in vanzari in mai multe tari, open your eyes.
    @proof: Teoria ta ar fi stat in picioare daca iPhone 4 nu ar fi maturat pe jos cu produsele Samsung lansate pana acum. Glaxy S II e singurul care a intrecut atat de mult iPhone 4 in vanzari.
    @Cosmin Razvan: Pai umilinta se rezuma doar la Coreea de Sud, nu spuneam ca l-a umilit in toate tarile unde este disponibil. Cand se lanseaza iPhone 5, Galaxy S II e vechi si nu mai putem spune ca e umilinta, ca ala e vechi si deja “nu se pune”. Nu pe asta se merge cand se compara produsele de top ale unei companii.
    @Adrian: Apple face public numarul de activar dar nu pentru fiecare tara in parte. Cifrele alea pot fi obtinute de la reprezentanti ai Apple. Samsung nu face public numarul de vanzari la nivel global. Pentru Coreea de Sud a facut ca acolo vinde bine, in rest..

  6. iphone 4 este umilit, dar nu de un competitor DIRECT, cum ai zis tu. este umilit de un telefon din URMATOAREA GENERATIE. la fel de bine ai putea sa zici ca sgs 2 se vinde de 3 milioane de ori mai bine decat iphone 3g.

  7. @zaoane,,din punctul meu de vedere daca samsung se facea in Romania ,poate imi luam si eu galaxy in loc de idevice,,chiar daca iphone era mai bun,,,
    vb din punctul meu de vedere,,,,

  8. da si nu prea … poate vor sa fie totu perfect si il scot cand sunt total pregatiti … pana la urma iOS-ul e cel care face diferenta … Diferente dintre Apple si companiile care scot telefoane cu android este ca Apple treb sa puna la punct si soft-ul, nu numai hardware-ul, pe cand Samsung a scos un telefon cu un soft deja existent pe piatza si care nu e beta … iPhone 5 putea fi lansat de ceva timp, dar ei vor sa o faca o data cu iOS 5 care inca e beta … dar se apropie de lansare … mai bine mai tarziu decat niciodata 🙂

  9. Cand va iesi iphone 5 la cateva luni o sa iasa sgs3 si tot asa….concluzia este ca samsung fac telefoane de top mult peste cele de la apple.Aici nu ma refer doar la vanzari ci la configuratia care o are.Totu e dublu,procesor,ram,display,camera….tot.

  10. Well configuratia aia nu e totul, display-ul e inferior din cauza faptului ca afara abia vezi ceva pe el, camera e putin mai buna desi are 8 megapixeli deci senzorul nu e superior, procesorul si RAM-ul nu conteaza daca nu exista aplicatii care sa le puna la treaba. La vanzari globale nici un smartphone nu va ajunge iPhone 4 in urmatorii ani.

  11. @zaone, ma bucur ca tu vezi realitatea mult mai bine decat noi, ceilalti. Realitatea este ca Apple publica numarul de terminale vandute doar o data la fiecare trimestru, pentru trimestrul financiar din urma. Deci datele publice sunt pentru o perioada incheiata cu 2-3 luni in urma, sau chiar mai mult. Asa ca a vorbi despre xxx numere de terminale iPhone 4 activate zilnic in luna septembrie e pura speculatie.

  12. Pentru ca sunt foarte multi noobi pe planeta asta si folosesc telu doar pe post de tel si practic cam doar asta stie sa faca iphone-ul daca nu ai jailbreak.Daca ii faci jailbreak devine un pic mai complex dar nu va ajunge niciodata la ce poti face cu un sgs2 si nu numai (toate smartphone-urile de top care au android).Nu poti tu sa iti transferi aplicatii sau alte fisiere la alti cu un alt smarthphone prin bluetooth,nu poti face modificari in sistem sau sa cauti fisiere prin toata memoria tel,nu poti folosi aplicatii java sau flash ca si cum le-ai folosi pe pc sau android si lista continua.Eu am sgs2 si ipad2 care e mult mai rapid ca un iphone 4.Nici nu as vrea sa ma gandesc sa fi avut un iphone in loc sgs2.

  13. @undisput: Cine naiba ar vrea sa poata folosi aplicatii java? Aplicatiile de pe iOS sunt cu mult peste cele din Android so nu are rost discutia. Intr-adevar nu poti trimite prin bluetooth aplicatii dar acces la tot sistemul de operare ai prin jailbreak deci nu stiu la ce te referi tu acolo.

  14. Zaone,display-ul nu e infior doar din cauza asta ,e inferior pentru ca e inferior,e acceasi dif intre un tv cu lcd si unul cu led.
    PS:Ai acces la sistemul de operar,dar doar partial.Am jailbreak pe ipad2 si folosesc ifile pentru a vedea fisierele dar….iti prinzi urechiile…daca cauti o anumita aplicatie sau salvari de jocuri iti vine sa iti iei campii.E foarte prost structurat si nu e complet.Ai folosit vreodata root explorer pe android si ce poti face cu el?Si cum se vede structurat sistemul? In nici un caz nu o sa vezi foldere de genu 12314172312751fasdgtwqed123e si din folder in folder pana gasesc de fapt igo?

  15. Vandut cred ca este mult spus.
    De cateva luni bune in Austria, Galaxy SII (cred ca peste tot este la fel) este oferit gratis (sau la 1 euro) la abonament.
    Iphone 4 la acelasi abonament costa 199 euro. Iar cine nu se prea pricepe la software sau nu stie sa faca diferenta, normal ca isi ia galaxy SII ( cunosc o gramada care nu si-au luat galaxy din cauza marimii. Daca era putin mai mic, vindeau mult mai multe).
    Iar iPhone 5 nu cred ca o sa schimbe situatia, cum s-a mai spus, o sa apara SGS 3 care o sa fie vandut la fel.

  16. Nu cred, Galaxy S II a aparut cand lumea astepta deja sa iasa iPhone 5, Galaxy S 3 apare cand iPhone 5 abia a fost lansat si nu cred ca va avea o cautare al fel de mare.

  17. Inseamna ca nu ai suficienta experienta pentru a observa care e mai bun,nu spun doar eu asta ca e mai bun ecran-ul la sgs2 ci toate testele din intreg www-ul PUNCT

  18. Right, e super bun, de aia cand bate lumina in el e inutil. Are culori mai vii, este drept, dar sa fim seriosi. Nu uita ca tot www-ul a primit terminalul chiar la lansare de la echipe de PR 😉

  19. sorry, dar desi nu-mi place iphonul, trebuie sa recunosc ca ecranul acestuia este mai placut la privit decat cel de la galaxy II. galaxy-urile au ceva nenatural care ma deranjeaza. cam ceva ca si diferenta intre plasma si lcd. si parca au mai putine gradatii pe culoare decat ipsul iphone-ului.

  20. Nu mi se pare normal să fie luată Coreea de Sud ca și etalon pentru succesul lui SGS2 – de ce nu luăm ca etalon Cupertino sau Silicon Valley ca etalon pentru iPhone?

    Apoi, SGS2 ar fi un killer dacă ar fi utilizate la nivel global mai multe SGS2 decât iPhone 4, nu dacă SGS2 se vinde bine pe piața sa de origine, la un an jumate după apariția iPhone 4. E hilară și trasă de păr concluzia!

    @undisput: Tehnologia LED este încă la început – are ca avantaj consumul mai mic și culorile mai vii când sunt privite în întuneric, însă culorile sunt ireale și pălesc la soare de nici nu mai vezi ce-i pe ecran, apoi ecranele OLED se degradează mai repede decât cele LCD (oxidează vopseaua organică de pe ecranul LED) și nu pot atinge aceeași claritate ca un LCD. Sau ai văzut Retina display la SGS2?

    SGS2 este o copie ieftină a unui iPhone și mulți se lasă păcăliți că ar fi același lucru cu un iPhone (am auzit eu însumi de mai multe argumentul), cam cum “Adibas” ar fi același lucru cu Adidas sau “Reabak” cu Reabok.

  21. Copie ieftina?:)) hai ca asta a fost tare rau!!Cea mai mare copie este apple avand in vedere faptul ca 80% din piesele folosite la terminale provin de la samsung si ca apple sunt relativ noi pe piata telefoanelor mobile in comparatie cu samsung sau alti producatori de telefonie.Deci daca nu ar fi samsung acest mar nu ar avea ce sa vanda si tu nu ai avea dupa ce sa vorbesti la telefon ca altceva nu poti face cu el.
    PS:Tehnologia LED e clar superioara LCD drept dovada claritatea culorilor,contrastului si a multor altele iar aici nu e vorba doar de lcd vs led e vorba de super amoled plus vs LED-backlit IPS TFT.Super amoled plus eu display care inca nu ai sa vezi pe televizoare,E mai bun ca un led simplu de la un tv.

  22. @tigris,baiete ,cineva a scris ca se vinde bine in korea,nu ca ar reprezenta lumea,,mi se pare firesc fiind in tara natala a samsungului,,dar asta ramane ,,,,iphone killer la-ti numit voi si nu samsung in mod oficial
    “am auzit eu însumi de mai multe argumentul” esti unul din aia multi care contesta sgs sau alte modele “sunt copi ale iphonului”,,lasa oameni sa aleaga ce vor ,,,comparatia intre rebak si reebok ,,,sunt toatl diferite,,samsung e o firma si vinde oficial
    fi invidios pe samsung si continua asa
    daca apple nu avea componente samsung tu vorbeai tot la telefon nokia 3330

  23. samsung face doar hardware … adica face doar aparatu … asta poate face orice companie … la software, care face diferenta, sunt cam inexistenti … dc nu implementeaza Bada pe SGS2? ca e varza si ar da faliment cu bada ala …nu sunt in stare sa-si dezvolte un soft propriu … degeaba spui ca SGS2 are nu stiu ce hardware (procesor, ram) mai bun decat iPhone pt ca vorbim de sisteme de operare diferite … iOS gestioneaza resursele hardware mai bine decat android … asta e clar …

  24. nu pune nimeni la indoiala os ca nu ar fi bun (are si el lipsurile lui)
    multa lume nu are os propriu si atunci au adrerat la android,,asa cum apple nu-s in stare sa isi faca componentele proprii
    fiecare isi face meseria lui si lumea merge inainte,,,ne racim gura pe deagaba
    bucurati-va de telefoane si cu asta basta
    zaoane,,,critica si apple si android daca sunt adevarate,,,stiind ca asta e IDEVICE,,se stie ca este pt produsele marului,,,dar nu neaparat

  25. zaone a spus un lucru foarte real daca app tot scoate tel la an are din ce in ce mai mult de pierdut si cred ca acest post este binevenit poate mai citesc si alti acest site

  26. Da,e singurul raspuns unde e adevarat,iOS gestioneaza binele resursele hardware si ca are f multe aplicatii avand market-ul inaintea celor de la android,dar doar atata, in rest nu se poate compara,e mult sub.Se vede clar pe toate statisticiile cum ca utilizatorii de iOS sunt in crestere dar sunt in crestere mai mare cei care folosesc Android.Face ,,doar” componente pentru terminale?Doar?Pai fara alea si-ar baga Apple iOS-ul in fund!!

  27. de ce sa scoata anu’ si telefonul? eu cred ca apple scoate (atat hard, cat si soft) numai ce poate scoate bine (de aceea evita flash, multitask adevarat et co). un ciclu mai scurt ar putea insemna un rabat la ceea ce face bine. Tu ai prefera un os5 bibilit, sau sa-ti faca update de 3 ori pe saptamana ca nu merge aia si ailalta?

  28. @undisput, si eu facut comparatie iphone 4 pe brightness maxim, sgs pe max, sgs 2 pe max pe lumina soarelui ce batea direct pe device nu numai afara la soare cum era in clipul de pe youtube! si iphone 4 este mult peste aman2! pe sgs nu se vede nimic, pe sgs2 se vede da foarte foarte rau, pe i4 se vede bine ( nu zic ca perfect dar se poate utiliza, sgs 2 nu prea ). si cum poti sa spui ca cu un iphone poti vorbi numai la telefon ca in rest nu prea???? se vede ca tu nu ai avut iphone in veci sau chiar nu te pricepi la el ca esti obisnuit cu simbian, defapt Androidul este un symbian cu multe aplicatii 9 iOS-ul este unic, ai vazut undeva un OS mai simplu si mai placut de utilizat ca iOS, ca eu nu cred, nu are o gramada de meniuri si widgeturi pe ecran si totusi poti face mai multe cu el decat cu un sgs 2, mai multe aplicatii, OS mai simplu si mai placut…. degeaba are hardware dublu cat are iphone 4, tot cu i4 poti face mai multe cat cu sgs2 )

  29. si acel aspect este la fel de adevarat va iesi i5 iese si sg3
    @undisput da intradevar ai dreptate app au un marketing foarte bun si bravo lor dar si gestionarea resurselor este un atu foarte a celor de la app poate pe viitor cei de la app nu vor mai asteptat 1-2 ani sa scoata un nou tel totusi se ocupa de un singur telefon o parere personala, bun il optimizeaza dar este prea mult vor pierde/au pierdut foarte mult teren

  30. mai dar cum va aud pe toti cum ecranul de la sgs 2 este praf,cum stati voi in soare toata ziua si va uitati la filme,jocuri,etc,parca va si vad,10 ore pe zi stati numai in soare si de aia este ecranul sgs2 praf,ati gasit-o pe asta si bagati de la voi,dar tare rau bagati,cautati pe net sute de teste intre iphone 4 si sgs2 la soare,am vazut o gramada,amandoua se vad la soare,care e ala care spune ca nu vee nimic pe sgs2,mai minte omul dar unii….

  31. @Cosmin Razvan: +1

    @undisput: Componente fabrică o droaie de companii, au apelat la Samsung pentru că au obținut probabil un preț mai bun, acum se reprofilează pentru că își dau seama că Samsung nu sunt serioși, se țin de măgării și fură pe rupte ce au dezvoltat alții. Apple își concepe propriul hardware (ai mai văzut un motherboard, sau o carcasă, sau un touchpad de pe MacBook la alții?) și îl dă în lucru la alții – tu chiar crezi că o casă este doar rezultatul muncitorului cu 8 clase care pune cărămida și toarnă cimentul și că arhitectul și inginerul n-au niciun rol? Cu concepții din astea extremist-stângiste nu știu de ce nu te-ai mutat în Cuba sau în Africa …

    Și n-ai reușit să faci mai multe cu un iPhone decât apeluri telefonice? LOL@U! 😀

    @proof: Apple sunt în stare să conceapă toate componentele care îi fac să fie unici (până să fie copiați de alții), iar pe cele mici și generice le procură de pe piață – de ce ar inventa roata? Suntem într-o economie globală, nu în Românica lui nea Ceașcă, să nu putem importa nimic!

  32. @user: Poate unii mai suntem apelați sau trebuie să verificăm un email sau altă informație și când suntem la soare – ce-ai vrea, să ne dăm drumul la telefon doar când suntem pe budă sau în beci, că altfel nu vedem nimic pe ecran?

  33. asta cu soarele nu cred ca e un detaliu care ar determina un cumparator sa aleaga samsung sau apple … e asa de statistica, teste … e clar ca soarele nu prea e friendly cu ecranul oricarui telefon

  34. sincer, amandoua sunt cam la fel … adica nici iphone-ul nu e extraordinar la soare … nu stiu cum e samsungul, dar iphone stiu cum e… yo unu daca ar fi sa-mi iau un telefon, as lua in calcul alte detalii, nu cum se vede in soare … dar cum ai spus e alegerea fiecarui client/utilizator …

  35. @Tigris Regalis samsung oferea/ofera produse f bune altfel nu luau app de la ei ai sa fim un pic realisti nu sa fim patimasi (cazul tau si kff din ce am observat) cum ai spus si tu nu app a inventat roata tehnologia evolueaza si app la randul lui au luat/imprumutat de la alti anumite ….. toate firmele mari o fac sub o forma sau alta si platesc pe sub mana o gramada de bani nu este telefoan smart pe piata la ora actuala care sa nu plateasca din pretul final al telefonului la 2-10 firme diferite sume de bani la tine nu exista altceva decat furat/copiat si un lucru extrem de importat fara muncitorul acela cu 8 clase din china nu mai aveai x produse pe care le folosesti tu si celor de la app nu le comvine sa isi faca singuri componentele pentru ca nu sunt dispusi sa piarda bani no vor sa riste

  36. dar de ce nu zice nimeni despre faptul ca pe iphone poti face oua prajite,stateam acum 2 zile vorbeam cu prietena mea in felul urmator,de pe yahoo mesenger eu faceam conferinta video cu ea prin wifi,nu 3g,in acelasi timp ca sa ne auzim vorbeam prin apel telefonic,ea neavand boxe la serviciu si microfon ca sa ma auda(ea are iphone 3gs) Dupa 10 minute urechea mea simtea ca ia foc,parul din jurul urechii mi s-a fcaut fleasca de transpiratie,ea a inceput sa imi zica acelasi lucru,dupa inca 20 de minute iphoneul meu mai avea putin si lua foc cand mi-a dat eroarea aceea cu incalzirea si s-a inchis….Cum am mai spus am 3 iphoneuri in familie,toate se incing in draci,chiar daca fac browsing pe net,sau joc un joc,dupa cel mult 15 minute deja frige….

  37. asta am patit eu cind am venit de la turci …pornit navigatia si surpriza in zece minute a fost gata inutilizabil ,,,,eroare supraincalzire …
    tigris …..minti de rupi ….cum ma sa-si faca apple componentele ..unde ,,,stiu ei asta ???….uiti cum iphone 2g era plin de fire cositorite …samsung a ajutat foarte mult apple ,

  38. KFF dar care comment este potrivit pe acest articol,ala in care te duci tu si iti cumperi nu stiu ce telecomanda ca sa inchizi televizoarele celor de la samsung din anumite magazine,sau ala in care repeti execsiv samsux,alea sunt comenturi potrivite ale acestui articol?

  39. nu pun in discutie ca iphone e bun (dar are unele lipsuri) dar nu l-as cumpara
    nu am avut sgs,,dar mi se pare exagerat de mare,,realist fiind ca sunt la care place si iphonu si sgs
    ce nu inteleg ca sunt o gramada de frustrati care comenteaza numai sa se afle in treaba si blameaza orice ce nu e facut de mar,,,sau produsele facute de mar
    baieti,,lupta cu cine sa fie mai bun e doar chestiune de timp,,
    frustrariile lui frustratis si kff se pare sunt unele care domina orice articol despere samsung

  40. tare asta cu frustratis:),m-a amuzat la culme,este amuzant pentru ca este adevarat,de fiecare data cand este vorba de concurenta apple vine domnul tigris,mai nou aka frustratis si evloviaza texte marete despre apple si concurenta pe care numai el le stie(inventeaza),fara sa aibe nici o sursa sau o idee despre ce vorbeste,sunt idei de ale lui pe care le debiteaza si vrea sa ni le introduca noua ca un adevar….

  41. Mda … articolul asta e aiurea … nu are sens sa compari vanzarile unui smartphone care a iesit pe piata de cateva luni fata de unul care e pe piata de 1.5 ani…. sa vedem comparatii iphone5/galaxy2…daca si atunci se vinde mai bine galaxy , jos palaria

    iar de fazele cu incalzitu… eu nu am avut nici o problema pana acum la 5 iphoane 3g/3gs/ 3x i4
    cu toate navigatiile si wifi si 3g si orice…. poate am fost eu mai norocos 🙂

  42. kff acest articol este binevenit este o realitate si un semn de alarma tu vrei sa vezi aici numai bravo app, laudat fie app etc… acest articol este foarte bun si ar fi bine ca app sa inceapa sa trezeasca nu mai sunt singuri pe piata smart/tabletelor este foarte bine ca exista concurenta ar fi bine daca ar veni si restul firmelor din spate cum au venit cei de la sg 2 ar forta app sa vina cu lucruri noi nu sa vina doar cu o camera sau o carcasa noua in plus dupa 1 an. App are soft bun de ce nu ar avea si hardw pe masura daca tu te limitezi doar la comentarii de zero lei telecomanda,sa moara … inseamna ca pentru tine nu conteaza ce are tel pe el/in el atata timp cat poarta sigla app. Imi cer scuze ca am facut acest off dar din ce am vazut pana acum tot ce nu este pro app tu vi numai cu comentari de copil sa moara/copiatori

  43. e doar o simpla reclama a casei,nu au cu ce sa se laude,Apple le-a inchis demult gura cu vinzarile si atunci trebuie sa se scoata cumva,nu mi-e de mirare de ce nu afiseaza si ei macar la jumatate de an vinzarile totale nu ce vira ei pe la dealer….ma limitez la subiect..si la noi se vind cel mai bine produsele scoase de ai nostrii,dar in afara cam pauza,dar avem export nu gluma asa ne laudam…of,of..:)))

  44. Stire: in comuna Jucu, judetul Cluj, Romania, se vand de 10 ori mai multe terminale Nokia decat iPhone 4. Conform unor surse din piata, au loc 20 de activari zilnice de telefoane Nokia, fata de doar 2 iPhone 4. Cred ca am gasit primul iPhone killer.

    Gasiti asemanarile dintre “stirea” de mai sus si cea de pe site… Hint-uri: date la fel de oficiale si veridice, situatie la fel de particulara, importanta 0.

  45. veste trista,se va lansa sgs3,cu un nou soft..bineinteles..cite sgs2 se mai vind la dealer si citi incearca sa scape de ele?iar bonus,noul soft e incompatibil cu “vechile” sgs-uri…..deci,sa ne bucuram,nu?..:)))

  46. @user problema este cu tine nu cu iphone ( scoti tu prea multa caldura 🙂 ) nu stiu, pana acuma eu nu am auzit ca un iphone sa se incalzeasca asa de repede, eu joc jocuri precum NFS Shift 2, Gangstar MV…. si dupa 1:30- 2ore am simtit ca se incalzeasca ( si nu era foarte cald )! ori toate iphoneurile din familia ta au ceva probleme ori tu ai probleme….

    @zaone sugestie: nu mai face articole despre samsung ca vezi ca este razboi cand faci unul, parerea mea….

  47. In Shenzen in periferie se vand 20 de telefoane cu disc fata de 1 iPhone .

    In Coreea de Nord , nu mai spun !!! 8.000.000 de telefoane publice la 1 iPhone !

  48. P.S. Daca vreau sa citesc despre Samsux , ma duc pe samsux.ro , aici intru pentru a citi despre iDevices : iphone, ipad , ipod etc .

  49. SGS 2 s-a vandut in 3.5 milioane de exemplare in primele 55 de zile , sau cam asa ceva.
    De atunci nu stiu ceva date mai noi.
    SGS 1 s-a vandut in vreo 10 milioane de exemplare in juma de an – si inca se mai vinde.
    Poate de la cifrele astea, deloc mici, vin si procesele Apple.

    offtopic
    zaone – constat ca iti place flame-ul pe propriul blog, altfel nu ai posta stiri de astea.
    Si cu cavaleri apratori ai marului, cu ochelari de cal, ca Tigris si Kff , flame-ul e garantat.
    Pana la urma de aia e blog – sa fie flame. Daca nu vroiai flame, faceai forum.
    Numai ca criteriile tale de bann si sters posturi, sunt prea subiective pt ce se intampla aici.

  50. @zaone cum vezi nu se comporta nimeni asa de civilizat cum ai vrea tu.. oricum este idevice… nah eu nu comentez ce faci, eu am spus doar pentru a evita conflicturile de acest fel….

  51. Calinc…sgs1 a venit cu 2.1 si uite ca in 2011 a abeneficiat de 2.4 de pe galaxy 2 ….sti ceva ce nu stiu eu ….cum sa nu suporte sgs2 .4.0 ….e prea puternic sa nu primeasca update …a …si ce eu nu-mi vind iphone 4 pentru 5 …fi sigur cu ochii inchisi …

  52. @zeitgeist: Aha, deci ai date incomplete – deci formulezi concluzii eronate! Procesele se trag de la copierea fățișă care a fost confirmată de mai multe instanțe – dacă cineva te-ar fura pe tine zi de zi și ar face bani frumoși vânzând ce-a furat de la tine, ai sta așa ca o momâie să prospere hoțul pe seama ta, sau te-ai apăra de el?

    @zaone: Articolul a fost tendențios și a cauzat reacții pe măsură – de la niște informații subiective ale lui Samsung, de pe o piață irelevantă la nivel global, ai tras concluzii că așa e peste tot și că SGS2 ar fi un “iPhone killer”, iar Apple ar trebui să lanseze produsele nu atunci când sunt gata, ci în funcție de semnalele trase de blog-uri! La așa prezentare de informații, la ce te aștepți? Mai ales la câți trolli se preumblă pe-aici? 😐

  53. @Tigris Regalis: Ai tras tu concluzii ca e vorba de o crestere peste tot. Am spus clar ca e vorba de Coreea de Sud si Marea Britanie, nu-ti lasa mintea sa zburder. Da consider SGS 2 un iPhone killer pe pietele alea, sau tu gandesti doar global? Mai deschide-ti orizonturile sa vezi ca exista multe piete, geez. Apple va pierde multe daca continua in modul asta. iPhone 4 e fumat, SGS 2 a atras enorm de multi oameni si daca noul iPhone va fi un fel de 3GS atunci pot sa-si ia adio de la vanzari record.

  54. @Alex,sa nu uitam ca sgs a primit softul de pe sgs2 la citeva luni,trebuiau sa fie nebuni sa lanseze si soft si hard in acelas timp care sa fie compatibil si cu sgs…unde mai reieseau vinzarile pt sgs2?asa va fi si de data asta scot sgs3 cu android 4.0 si restul sufla…acum o sa vedem si cit timp,totul e marketing….numai ca Apple scoate soft si pt generatiile mai vechi,o alta strategie care pina acum se dovedeste a fii destul de bine implementata…ramine sa vedem si cit o sa mai mearga cu anu si terminalu…vad ca zvonurile spun ca vor scoate si un low-end…

  55. Cu 2 terminale poate va intra iarasi in joc ( in caz ca scot si un sgs2-3 killer 😉 ) si cu un low-end la pret undeva la 350-400$ ar genera vanzari de pe piata smartphoneurilor mai ieftine…. dar daca fac asa ceva atunci ar trebui si un soft pentru acela ca nu cred ca va pune iOS 3 pe el sau iOS 5 nu va rula sigur daca nu va avea hardware pe masura…. deci nu m-ar surprinde daca Apple ar lansa un nou iOS pentru smartphoneul cel ieftin…

  56. pai daca va fi 400$ varianta low cred ca, au sa ramana cu el cred ca, este destul de logic cam ce hardw ar avea partea low da dai 1300 roni pe o varianta low nu prea cred ca, se incumeta cineva sa dea poate doar fanii inraiti care nu conteaza hard/soft, conteaza doar sa aibe emblema app

  57. soft pt low-end nu cred ca vor scoate in schimb ar putea sa implementeze A5 pe el si cu restul de hard. de pe ip4 si un dublu flash sau blitz,dar ramine de vazut…ei stiu mai bine ce vor ca sa se mentina in top….

  58. @Andrei,de spui ca vor ramine cu ele?crezi ca toata lumea vrea numai variante premium,eu am 3gs si nu ma maninca palmele sa scot bani in plus pt ip4 pt ce imi trebuie mie e suficient in momentul de fata,nu sint vreun tester care sa isi doreasca neaparat ultima generatie de terminal,pina la urma softul si aplicatiile fac diferenta,sint aplicatii care in android market nu le-am gasit nici batut sau macar ceva asemanator pt mine…dar asa cum spun si baietii depinde de fiecare pt ce isi utilizeaza terminalul..:)))

  59. @calin poate nu mai inteles vor ramane cu ele eu unu nu as da 1300 ron pe un telefon care este sub celelalte telefoane cu mult ma refer la parte de hard cand in bani aceia imi iau un telefon chiar bun, ah sau tu ai aceiash problema ca nu are sigla app in cazul acesta poate pentru tine softul este de ajuns si chiar sunt curios ce nu ai gasit in market ca, nu prea sunt aplicati care sa nu le copieze uni de la alti 🙂

  60. Nu am date incomplete Tigris – vanzarile SGS 1 au fost o lovitura pt Apple, apoi au urmat cele ale SGS 2 – si de abia de acum incep vanzarile in America ale ultimului.
    Apple trebuia sa puna ceva pe masa intr-un process care sa incerce sa opreasca succesul Samsung.
    Si a pus ce ? Forma – la care o judecatoare ametita de bere germana i-a dat dreptate.
    A mai ramas si chestia cu Gallery – din toate claimurile Apple/
    Eu nu vad chiar un succes in asta.
    Piata oricum este in favoarea Android si inca va mai creste.
    Obisnuieste-te cu gandul ca Apple va ajunge undeva la 5-10% cota de piata in cel mult doi ani.

  61. neoficial samsung galaxy s 1a vindut in jur de 20.000.000 de bucati …un amic a vrut sa-si cumpere s1 si a asteptat 3 zile comanda , stoc epuizat germanos .. a dat 1400 lei acum in septembrie ….

  62. Ce s-a intamplat cu Mac si cu Windows o sa se intample si cu iOS si Android. E doar o notiune de timp pana o sa se intample. Istoria tinde sa se repete, si ori de cate ori se incearca a se evita greselile trecutului se esueaza lamentabil.