Steve Jobs pe locul 39 in topul celor mai bogati americani

 

    In cursul acestei seri celebra publicatie Forbes a publicat topul sau anual privind cei mai bogati oameni ai Statelor Unite ale Americii. In acest an Steve Jobs se claseaza pe locul 39 avand o avere estimata la 7 miliarde de dolari, in urcare cu 3 locuri fata de pozitia detinuta anul trecut, averea crescandu-i cu nu mai putin de 900 de milioane de dolari. Steve Jobs este cu mult in spatele lui Bill Gates care isi pastreaza prima pozitie avand o avere de 59 de miliarde de dolari, insa Jobs se afla si in spatele lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care ocupa pozitia a 14-a avand o avere de 10.6 miliarde de dolari.

Other notable 400 members include Ronald Perelman (No. 26) – he and his dad, Raymond, have an intimate talk in “Funny Business” (p. 90); Steve Jobs (No. 39) the subject of Forbes’upcoming graphic novel, The Zen of Steve Jobs (p. 152); and Ted Turner (No. 212), who has mellowed – somewhat (“The Last Roundup,” p. 128). 

    La nivel global Steve Jobs ocupa pozitia 110 in topul celor mai bogati oameni fiind cel mai bogat angajat al companiei din Cupertino. Steve Jobs si-a dat demisia din functia de CEO al companiei Apple la sfarsitul lunii august si ramane presedintele consiliului de administratie al companiei din Cupertino, implicat activ in toate proiectele derulate in cadrul Apple si cu puterea de a il demite pe CEO.