Prima Pagina iDevices uTorrent Alpha aduce suport pentru iDevice-uri

uTorrent Alpha aduce suport pentru iDevice-uri

    In cursul serii trecute dezvoltatorii uTorrent au lansat o versiune Alpha a programului care aduce suport pentru platformele iOS ai Android. Suportul implementat de cei de la uTorrent se rezuma la posibilitatea de a transfera fisiere din program in terminalele noastre intr-un mod cat se poate de simplu si de usor. Interfata facuta de cei de la uTorrent permite simplul transfer al fisierelor prin intermediul unui drag & drop insa deocamdata vorbim despre o versiune experimentala a programului si din pacate putem utiliza pe iDevice-urile noastre doar fisiere care sunt compatibile cu platforma iOS.

     uTorrent 3.1 Alpha este disponibil doar pentru platforma Windows deocamdata insa in viitor va fi portat si pe platforma Mac OS X. Cei de la uTorrent planifica lansarea unei versiuni a programului care va converti in timp real fisierele pentru iDevice-urile noastre si aici vorbim desigur despre filme care vor putea fi automat transformate intr-un format compatibil cu platforma iOS. Desi in general uTorrent este vazut ca un program utilizat pentru piratare, in SUA platforma este utilizata pentru lansarea unor produse si chiar pentru distribuirea de continut legal, platit.

 • alex

  scuze de off topic. se mai aude ceva de aplicatia facebook pt ipad? ieri a fost 22 septembrie si dupa zvonuri trebuia lansata….

 • Nobody knows …

 • user

  zaone la ce ne trebuie noua acest program?Sa piratam dupa torrente,nu?ziceai ca nu mai incurajezi pirateria:)

 • Mai citeste o data articolul, mai cauta pe internet sa vezi la ce e bun uTorrent, mai deschide-ti mintea.

 • user

  nu am zis-o cu rautate,sincer chiar la ce e bun acest program,eu downloadez de pe torrente cu el,ce mai poti face altceva,chiar nu stiu!

 • Chitzy

  @user citez: “in SUA platforma este utilizata pentru lansarea unor produse si chiar pentru distribuirea de continut legal, platit.” A scris omuletul clar in ultima fraza si da platforma mai este folosita si pentru alte chestii decat piratarea 😛

 • user

  Aha in SUA,dar in Romania se poate folosii pentru acest lucru?Sau cineva din Romania foloseste pentru acest lucru???

 • onu

  “uTorrent 3.1 Alpha este disponibil doar pentru platforma Windows”
  Adica nu exista pe Mac OS X?