Dezvoltatorul aplicatiei FaceBook pentru iPad isi da demisia frustrat ca aplicatia nu a fost lansata in App Store

    In mijlocul verii v-am prezentat o metoda prin care puteati instala si utiliza versiunea pentru iPad a aplicatiei companiei Facebook, aplicatie care din pacate nu a fost lansata in App Store desi se pare ca este gata de cateva luni de zile. Dezvoltatorul “sef” al proiectului aplicatiei Facebook pentru iPad si-a dat recent demisia din functia detinuta in cadrul companiei frustrat fiind de faptul ca aplicatia nu a  fost lansata in App Store desi s-au investit bani si multa munca in ea. Aparent el a parasit  FaceBook pentru a lucra la Google, companie in care aplicatiile sunt de obicei lansate pentru publicul larg.

Facebook engineer Jeff Verkoeyen has quit to take a job at Google — a striking reversal from the recent trend of employees moving the other way, forcing Google to pay seven-figure bonuses to keep them around. The main reason: he’s frustrated that Facebook still hasn’t released the iPad app he worked on, even though it’s been basically done for months. Verkoeyen wrote on his blog today that he was the lead engineer on the Facebook iPad app back in January. He put a ton of time into the app.It was feature-complete back in May, he writes, but Facebook kept pushing its release out another two weeks, then another.

    Dezvoltatorul si-a “varsat nervii” pe Facebook prin intermediul propriului blog, cei de la BusinessInsider fiind atenti si publicand informatiile respectivului blog. Intre timp developerul a sters articolul sau dar raul a fost deja facut si poate aceste noi informatii vor forta Facebook sa isi lanseze aplicatia. Ea teoretic ar fi gata inca din luna mai insa suntem deja in septembrie si la App Store ea nu a fost trimisa desi foarte mult utilizatori au cerut-o inca de anul trecut. In momentul de fata nici macar fostul developer al FaceBook nu stie daca aplicatia va mai fi lansata vreodata in App Store asa ca poate ar fi bine sa ne luam gandul de la ea.