OFICIAL: iPhone 5, iOS 5 si iCloud prezentate pe 4 octombrie conform invitatiilor trimise de catre Apple

    Acum cateva minute cei de la Apple au trimis invitatiile pentru conferinta de prezentare a iOS 5, iCloud si iPhone 5, iar data de 4 octombrie va fi cea la care va avea totul loc. Conferinta companiei Apple va fi tinuta la sediul din Infinite Loop, Cupertino, asa cum v-am anuntat deja inca din weekend deci informatiile celor de la All Things Digital se dovedesc a fi adevarate. Conform invitatiei trimise de catre Apple vom vedea un nou terminal iPhone si spun asta in baza cifrei unu prezentate in partea dreapta sus a iconitei Phone din iOS dar si in baza sloganului “Let’s talk iPhone”.

    iPhone 5 este dispozitivul pe care il asteptam cu totii si conform ultimelor zvonuri terminalul ar urma sa aiba 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli care va filma Full HD in format 1080p, chip A5 precum in iPad 2, ecran de 3.5 sau 4 inch, o noua functie numita Assistant care va inlocui Voice Control plus o functie de scriere dupa dictare. Pe langa iPhone 5 vom vedea si iOS 5 plus serviciul iCloud iar in ziua de 4 octombrie este foarte posibil ca Apple sa lanseze iOS 5 GM, versiunea finala a sistemului de operare, pentru developeri.

    Pe data de 4 octombrie la ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam despre ce prezinta Apple si sa vizionam impreuna conferinta, daca va exista un feed LIVE.