Prima Pagina Apple Zvon: iPhone 5 lansat pe 14 octombrie in SUA, Franta, Germania, Japonia...

Zvon: iPhone 5 lansat pe 14 octombrie in SUA, Franta, Germania, Japonia si Anglia

    Acum cateva saptamani CEO-ul France Telecom anunta ca noul terminal iPhone 5 al celor de la Apple va fi lansat pe data de 15 octombrie in cateva tari de pe glob, aceasta fiind data in jurul careia s-au bazat si zvonurile aparute de atunci. Astazi aflam de la un blog japonez, care in trecut a oferit informatii valide despre produse Apple nelansate, ca noul terminal va fi lansat in SUA, Franta, Germania, Japonia si Anglia pe data de 14 octombrie. Aceasta este o zi de vineri, normala pentru lansarea unui terminal iPhone iar tarile mentionate sunt cele in care iPhone 4 a fost lansat anul trecut.

     Acest timeline se potriveste cu anuntul din weekend prin care aflam ca Apple a blocat concediile angajatilor pentru jumatatea lunii octombrie anticipand un numar mare de clienti care va vizita propriile magazine. Desigur ca v-am spus pe parcursul acestei luni ca respectiva data este cea mai probabila pentru lansarea iPhone 5, mentionand si acele tari in care am avut iPhone 4 anul trecut. Desigur ca data efectiva a lansarii o vom afla abia cand Apple isi va tine conferinta de prezentare a noului dispozitiv, probabil pe data de 4 octombrie.

 • KFF

  Tarile , cei 5 granzi ai pietei Apple , erau previzibile .

 • Razvan

  Prietena mea lucreaza la departamanetul business HP romania si mi-a spus ca a facturat pentru orange romania iphone 5 acum 1 luna , bineinteles la un pret astronomic de 5000 euro buc. Deci telefonul este la operatorii de telefonie mobila din toata lumea de mai bine de o luna . Lansarea pentru oamenii de rand se va face probabil la inceputul lui octombrie.

 • Nu vad ce legatura are HP cu Apple, chiar nu vad.

 • Swat

  Poate angajatii HP folosesc terminale iphone ca telefoane de serviciu, si vor sa vada daca sunt compatibile cu aplicatiile pe care le folosesc (Care poate sunt dezovoltate de insusi hp).E doar o teorie 🙂

 • KFF

  Probabil vroia sa spuna ca Orange a facturat lui HP, nu invers deși …

 • alex

  daca era asa cum zice Razvan sigur stiam si noi acum cu arata iFone 5

 • Razvan

  Dupa cum probabil stii , hp nu prea se mai ocupa cu retailul , este axat pe externalizarea departamentelor de business a companiilor. Asa ca , hp romania , reprezentata prin geboc lucreaza doar cu firmele din afara tarii. SI da, hp i-a facturat iphone 5 catre orange romania .
  Din pacate nu iti pot arata factura , dar trust me on this.

 • Razvan

  Ca sa intelegi mai bine , hp cumapara exact ce vrea clientul sau. De ex , nu de multe ori hp cumpara del-urile pt anumiti clienti .

 • Problema e alta, Apple nu are absolut nici o legatura cu HP deci nu vat de ce ar factura HP ceva. In plus, de ce ar arata Apple companiei HP un prototip al iPhone? Hai sa fim seriosi, Orange nu are nevoie ca HP sa ii cumpere prototipuri ca le primeste fara asa ceva.

 • Razvan

  Pai hp are legatura cu Dell? Aia de la orange a vrut un iphone 5 si cum ei lucreaza cu hp , l-au luat de la ei. Si anul trecut s-a intamplat la fel . A fost facturat iphone 4 ( adica platit deci si livrat) cu aprox 1 luna inainte de lansare . Acum nu ma pune sa iti explic exact ce face hp , filiala din romania, dar in niciun caz nu vinde calculatoare la oamenii de rand:). Asta a fost ca fapt divers. Daca ai vreun prieten care lucreaza la hp romania pe la departamentele astea care se ocupa de facturare probabil ca iti poate confirma.

 • Razvan

  Zaone , asta cu orange nu are nevoie , le primeste gratis e aberatie. NIMIC nu este gratis in randul companiilor. Chiar crezi tu ca apple le da prototipuri, care de fapt sunt variante finale, gratis alora? ca ce chestie? poate le da gratis unor testeri , dar companiilor absolut niciodata.
  Imi aduc acum aminte de o secventa din filmul ala Ocean`s Thirteen cand Al Pacino primeste un telefon samsung cu mult inainte de lansare , bineinteles tot pe bani. Aia e o chestie adevarata.

 • Am un prieten care lucreaza la Orange si mi-a spus ca HP nu cumpara prototipuri. Poate dupa lansare ar livra un iPhone 5, dar inainte nu.
  Normal ca le da gratis prototipurile, alea sunt doar pentru testat in retea, pentru ce sa le ceara Apple bani daca le primeste inapoi?

 • Razvan

  Ok. Nu are rost sa dezbatem acum subiectul HP. Prietenul tau lucreaza la Orange , nu la HP. EU doar ti-am zis . Daca nu ma crezi e bine , daca ma crezi si mai bine.

 • Laura

  Deci pana la urma a apărut 5????