Prima Pagina Apple Twitter integrat si pregatit pentru lansarea iOS 5

Twitter integrat si pregatit pentru lansarea iOS 5

    Anul acesta Apple a luat decizia de a face un mare mare pas inainte si de a integra suport pentru reteaua de socializare Twitter in propriul sistem de operare. Din pacate integrarea se rezuma doar la un sistem de login pentru Twitter si doar la un meniu care permite partajarea pozelor si link-urilor pe celebra retea de socializare, cel putin asta am vazut in versiunile beta ale iOS 5. Conducerea companiei Twitter este desigur incantata de colaborarea cu Apple si anunta ca intreg sistemul este 100% integrat in noul iOS iar infrastructura companiei este pregatita pentru a face fata unui numar mare de utilizatori noi.

During the last nine months, there’s been more infrastructure changes at Twitter than there had been in the previous five years at the company,” said Abbott, who joined Twitter in May 2010. “So that whether it be the death of bin Laden, or someone announces a pregnancy, we can handle those issues and you’re not seeing a fail whale.

     Eu unul as fi preferat ca Apple sa integreze Facebook in noul sau sistem de operare deoarece vorbim despre o retea de socializare mult mai populara cu mult mai multi utilizatori in spate si cu un sistem mult mai complex. Cred ca aceasta integrare ar fi fost mult mai benefica pentru compania din Cupertino insa in final divergentele dintre cele 2 companii au dus la o ruptura care probabil nu va fi remediata prea curand. In concluzie, Twitter este ingrat in iOS 5 si compania asteapta lansarea sistemului de operare pentru a prezenta dezvoltatorilor modalitati de a integra noile API-uri in aplicatii.

 • Dennis

  pacat ca nu a integrat facebok-ul sau puteau sa integreze ambele…adica eu folosesc ambele…sper ca in ios 6 vor integra si facebook

 • BYBY_TMG

  Cam pacat, eu unul nu folosesc asa de mult twitter ami degraba facebook oarecum, adica daca tot fac ceva trebuia sa integreze tot ceea ce este in voga, cum ai cand doresti sa iti setezi contul de mail ai multe optiuni ar fi fost bun ceva asemanantor si pentru retelel de socializare.

 • Claudiu daniel

  Orgolii orgolii !!! Sau banii banii !! Poate ca nu sau inteles la bani si a reesit cea iesit !! Pacat ! Una e sa promovezi un dispozitiv cu face sau twitter nativ integrat si sa faci publicitate si sa bati toba si alta e sa nu ai !!! Totul se rezuma la bani pt cei mari !

 • razvanrazy

  Facebook va fi integrat in Windows (Phone) 8.

 • Calinc

  ghinionul lor nu am cont de twitter…am avut si hi5 si am renuntat…incet incet renunt la cite ceva…

 • djcata

  @razvanrazvy facebook e deja integrat in Windows Phone 7 alaturi de twitter,windows live si linkedin

 • Tigris Regalis

  @djcata: Pfoa, ce “avansat” e WP7 … păcat că nu prea e nimeni care să observe asta, la câți se înghesuie la telefoane cu WP7 … NOT! Un nou eșec marca MS, în ton cu de-alde “Plays4Sure”, Zune, Kin, etc.

 • djcata

  nu e nimeni care sa il cumpere pt ca nu a primit suficienta reclama …dar probabil o sa se schimbe …. si da este destul de bun ,nu e un esec ….. ce zici tu ca are ios in plus ? …si sa nu uitam ca e abia la primul update mare ,adica e la inceput …..

 • Pingback: Video: iOS 5 - iata cele mai importante functii()