Prima Pagina Android Unul din 4 americani care detin un terminal Android sunt interesati sa...

Unul din 4 americani care detin un terminal Android sunt interesati sa cumpere iPhone 5

    Lansarea iPhone 5 este cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente tehnologice ale anului asa ca diverse companii fac sondaje pentru a vedea cati consumatori sunt interesati sa achizitioneze noul produs al companiei Din Cupertino. Conform InMobi, una dintre cele mai mari retele de publicitate din SUA, aproximativ 52% dintre detinatorii de terminale BlackBerry si 27% dintre detinatorii de terminale Android participanti ai unul sondaj online sunt interesati sa cumpere iPhone 5. Sondajul a fost derulat in America de Nord si dezvaluie interesul foarte mare pentru produsul celor de la Apple.

The study uncovered that over half of BlackBerry users (52%) are planning to switch to the new Apple iPhone 5, followed by 51% of current iPhone users and over one in four (27%) Android owners. Even if the announcement only unveils an iPhone 4S, 28% of current BlackBerry smartphone owners plan to switch to Apple, more than double the amount of current iPhone and Android owners.

     Despre posesori de Android care vor sa treaca la iOS stiam deja dar despre atat de multi posesori de BlackBerry care cauta un iPhone de calitate, nu. Interesul pentru iPhone 5 a fost in principal generat de catre zvonurile aparute in ultima vreme, zvonuri care prezentau un terminal cu anumite caracteristici care probabil nu vor fi implementate de catre Apple in produsul final. Acesta nu este primul sondaj de acest gen care indica faptul ca interesul pentru iPhone 5 este mare si compania Apple stie acest lucru, acum ramane de vazut daca va lansa un dispozitiv demn de achizitionat si daca va avea indeajuns de multe in stocurile magazinelor.

 • KFF

  Sondaje de genul acesta nu fac bine sa fie publicate . Induc neincredere in investitori iar actiunile unora o iau la vale , exemplu RIM care anul acesta au scazut cu 60% !

 • cond0r

  Mai sunt inca 11% care ar cumpara iPhone 4S.
  Deci 38% sunt interesati sa cumpere un iPhone. Nu-i rau 😛

 • BYBY_TMG

  Vor fi destui care il vor cumpara doar de dragul de a avea ultima generatie de telefon.
  Sondaje si sondaje, ce sa zica si eu. La un momendat toti vor trece si pe la un android si eu am cumparat o tableta cu android crezand ca voi fi mult mai incantat fata de iOS, dar nu a fost sa fie asa, cel putin la ora actuala deasign/calitate/sistem apple rules, sa speram ca si androizi vor deveni mai competitivi .

 • Paul Adrian

  blackberry e singurul telefon din care nu am avut.am tot incercat cateva modele dar au meniul acela extrem de simplu si urat.apoi navigarea in meniu pare grea cu acel buton sau bila cum au unele.necesita acomodare.trebuie sa fi mare fan al lor sa cumperi o asemenea improvizatie

 • Claudiu daniel

  Si cei care sunt obisnuiti( care e a doua natura) cu bb vor ramane fideli pt atate motive care le stiu ei mai bine . Sa amintesc doar cateva :comoditatea simplei tastaturi fizice , sistemul de operare, incriptarea( de care nu stiu pana la urma cat de sigura e)durata bat….etc! Asa ca cei care le plac bb vor avea si bb si daca la place si Iphone vor proba. Daca le va place vor folosi si  care nu nu ! Eu asa am experimentat! Am un bb 9500 din 09 cu care am c am dat chix si din 2010 am  si sunt multumit de el ! Dar am prieteni care le au pe amandoua si prefera bb pt.notificari si tastatura pt le tarzie mult la !!

 • Claudiu daniel

  Paul dar trebuie sa recunoastem ca RIM a fost printre primele sau daca nu primul sa nu gresesc, telefon inteligent! Probeaza l si i ti va place! Sunt sigur! Cum ai zis e vorba si de obisnuinta! Unii nu ar schimba Nokia sau cine stie ce! Sunt tot feluri de gusturi ! Unii cumpara doar pt marca! Si meniul simplu nu toti zic ca ar fii din potriva!!!Dar odata ce te obisnuiesti , gata ! Nu stiu ce model mai vechi ai probat! Dar vezi 9700 9800 sau 9900 in curand pe marile ecrane si in Romania! Hai ca poate ma sterg ca ca reclama gratis la concurenta!

 • djcata

  depinde de gusturi dar dupa mine blackberry e o porcarie greu de folosit ……dar depnde de fiecare …bravo celor care le place si il considera ca le e folositor desi nu vad cum ,dar nu ii suport pe aia care isi ia blackberry doar asa ca au auzit ei ca e cool si ca asa trebuie sa aiba un om de afaceri si ca sa se dea mari isi ia blackberry ……….

 • andrei

  pe piata din america ios conduce chiar nu ma mira acest sondaj este pur si simplu marketing utilizatori bb vor ramane fideli cum fac si cei app poate cei cu android sar indrepta catre un ios dar in america sunt f putini cei care au android

 • Tigris Regalis

  Fără să-l fi văzut, sunt deja o droaie care ar cumpăra noul iPhone, PNV, îmi dau seama ce exod înspre iOS va fi după lansare, când hype-ul va atinge cote maxime!