Unul din 4 americani care detin un terminal Android sunt interesati sa cumpere iPhone 5

    Lansarea iPhone 5 este cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente tehnologice ale anului asa ca diverse companii fac sondaje pentru a vedea cati consumatori sunt interesati sa achizitioneze noul produs al companiei Din Cupertino. Conform InMobi, una dintre cele mai mari retele de publicitate din SUA, aproximativ 52% dintre detinatorii de terminale BlackBerry si 27% dintre detinatorii de terminale Android participanti ai unul sondaj online sunt interesati sa cumpere iPhone 5. Sondajul a fost derulat in America de Nord si dezvaluie interesul foarte mare pentru produsul celor de la Apple.

The study uncovered that over half of BlackBerry users (52%) are planning to switch to the new Apple iPhone 5, followed by 51% of current iPhone users and over one in four (27%) Android owners. Even if the announcement only unveils an iPhone 4S, 28% of current BlackBerry smartphone owners plan to switch to Apple, more than double the amount of current iPhone and Android owners.

     Despre posesori de Android care vor sa treaca la iOS stiam deja dar despre atat de multi posesori de BlackBerry care cauta un iPhone de calitate, nu. Interesul pentru iPhone 5 a fost in principal generat de catre zvonurile aparute in ultima vreme, zvonuri care prezentau un terminal cu anumite caracteristici care probabil nu vor fi implementate de catre Apple in produsul final. Acesta nu este primul sondaj de acest gen care indica faptul ca interesul pentru iPhone 5 este mare si compania Apple stie acest lucru, acum ramane de vazut daca va lansa un dispozitiv demn de achizitionat si daca va avea indeajuns de multe in stocurile magazinelor.