Prima Pagina aplicatii Exclusiv: iTunes Movie Store va fi disponibil in Romania si iBookStore contine...

Exclusiv: iTunes Movie Store va fi disponibil in Romania si iBookStore contine carti platite

     Acum cateva ore va spuneam ca Apple a actualizat termenii si conditiile pentru iTunes Store, introducand referinte cu privire la lansarea unui Music Store in Romania. Atunci ati intrebat daca vom putea inchiria si filme din magazinul online al celor de la Apple si acum am pentru voi raspunsul la acasta intrebare: DA, vom putea inchiria filme si le vom putea viziona pe iDevice-urile noastre sau pe un Mac. Aceste informatii sunt oferite in aceeasi termeni si conditii pe care Apple i-a actualizat astazi deci in curand vom avea atat un iTunes Music Store cat si un iTunes Movie Store disponibile in Romania.

    Pe langa iTunes Movie Store-ul avem si o surpriza in iBookStore unde exista acum posibilitatea de a cumpara carti. Pana astazi toate cartile disponibile erau gratuite dar acum exista si carti platite disponibile doar daca efectuam o cautare in cadrul magazinului disponibil prin aplicatia iBooks. Aceasta schimbare denota intentia celor de la Apple de a isi dezvolta afacerile din Romania si probabil in zilele urmatoare vom avea disponibile noul Music Store si Movie Store. Ma astept ca dupa 4 octombrie sa fie lansate aceste noi magazine si Apple sa vorbeasca despre ele in cadrul conferintei dar vom afla mai multe atunci.

      Pana una alta, vom putea inchiria filme de la Apple si putem deja sa achizitionam carti.

UPDATE: Iata cum va arata iTunes Music Store Romania.

 • Pingback: Exclusiv: Dovada care indica faptul ca iTunes Music Store va fi lansat in Romania()

 • Dennis

  abia astept..sunt asa de incantat…chiar acum am vrut sa imi transfer contul pe itunes sua…dar se pare ca nu ma mai obosesc…mai asteeptam noutati…

 • yoyoo29

  si subtitrare?

 • bindor1

  super… asteptam de mult asa ceva.. pana acum am facut iCumparaturi in iTunes store italia cu niste gift carduri…

 • Dennis

  screenshoturile cu ibooks store este ro sau sua?….eu nu pot intra pt ca ios 5 si nu merge aplicatia ibooks….poate cineva sa imi zica daca sunt deja carti platite?

 • Romania.

 • Dennis

  super…ms mult…si apropo…ms si pentru aceste noutati…continuati tot asa!

 • xxz

  Sunt foarte putine carti, eu am cautat 2 titluri pe care le-am gasit in US si in Romania nu sunt. Deci mai avem de asteptat pana le integreaza complet.

 • Pingback: Apple lanseaza iTunes Movie Store in 12 tari europene, uita de Romania()