PCSMS permite trimiterea de SMS-uri de pe un PC folosind un iPhone

     PCSMS este un tweak lansat in Cydia in cursul acestei seri care aduce posesorilor de iPhone posibilitatea de a trimite mesaje SMS de pe un calculator folosind un terminal iPhone. Tweak-ul este totusi mult mai complex deoarece include o interfata pentru iOS care ne permite sa vizualizam SMS-urile trimise/primite dar sa si raspundem unor SMS-uri din orice aplicatie deschisa. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator si ne permite sa deschidem interfata de trimitere a unui SMS din orice aplicatie activa. Tweak-ul afiseaza notificari pentru SMS-urile primite intr-un mod asemanator cu cel implementat de Apple in iOS 5 astfel ca atunci cand primiti un mesaj nou veti fi atentionati prin intermediul unui banner afisat in partea de sus a interfatei iOS.

PcSMS is a a multifeature tweak for iOS 4.1+.

It allows to compose new sms and reply without opening sms app, just inside the running app. Notifications of new sms slide down from the top, and the user have choice to reply immediately or later. A dashboard to see dismissed sms or compose new ones can be opened using activator gestures.

The main and most important feature of this package is that it allows the user to send and receive sms from a desktop pc, just installing a client (downloadable from DrComputer website)

To send and receive sms from computer download the client ( Windows version is coming in a few days).

Change tweak settings with the included PCSMSSettings app. Configure the Quick-reply gesture from Settings.app > Activator.

    PCSMS are o iconita dedicata in Springboard-ul terminalelor noastre iar din ea putem modifica setarile tweak-ului. Pentru a seta gestul care trebuie intreprins trebuie sa accesati meniul Activator din aplicatia Settings a iOS. Pentru a trimite SMS-uri de pe un calculator trebuie sa descarcati programul dedicat din aceasta pagina insa o versiune pentru Windows va fi lansata undeva in cursul saptamanii viitoare. PCSMS este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss insa trebuie sa aveti macar iOS 4.1 instalat in iPhone-ul vostru pentru a utiliza tweak-ul.

a

3 COMENTARII