Prima Pagina Apple Meniul de transfer a datelor din OS X in iCloud implementat in...

Meniul de transfer a datelor din OS X in iCloud implementat in ultima versiune beta a OS X Lion 10.7.2

   Saptamana trecuta Apple lansa probabil ultima versiune beta a Mac OS X Lion 10.7.2 si in ea includea meniul de transfer al datelor din Mac in noul serviciul iCloud. Meniul este deocamdata disponibil doar in versiunea server a Mac OS X Lion 10.7.2 si ne prezinta procesul prin care trebuie sa treaca un utilizator pentru a isi sincroniza datele din Mac, cu serverele iCloud. De indata ce acest transfer este facut, informatiile din Mac: contacte, bookmark-uri, informatii din calendar, poze, melodii, etc, sunt sincronizate si cu iDevice-urile care sunt logate la iCloud cu acel Apple ID.

   Acest serviciu va fi desigur disponibil doar pentru posesorii de Mac-uri care au OS X Lion 10.7.2 instalat iar cei care au Windows vor trebui sa utilizeze o aplicatie speciala care va contine mai putine functii. Mac OS X Lion 10.7.2 va fi cel mai probabil lansat impreuna cu iCloud si iOS 5, altfel utilizatorii nu vor putea beneficia de functiile aduse de noua versiune a sistemului de operare. Desigur ca mai multe informatii vom afla maine cand Apple ne va prezenta din nou totul legat de iCloud si iOS 5.

  • Luca

    Zaone poate sa mi se intample chestia asta?
    Astazi am descarcat din itunes si un pc cu windows aplicatii pe care leam gasit la tine in cele gratuite.Desi eu nu am colegat la pc tableta ipad 2sau sincronizat nimica,cand am deschis tableta am gasit tot ce descarcasem pe pc am gasit si in tableta,eu ma intreb cum de este posibil?

  • Daca ai activata functia de descarcare automata a aplicatiilor din Settings>App Store atunci se descarca automat.