Urmareste conferinta de prezentare a iPhone 5, iOS 5 si iCloud

     Diseara incepand cu ora 20:00 Apple va da startul unei conferinte asteptate de mai bine de un an de zild de zeci de milioane de utilizatori de pe glob. In aceasta seara vom afla in sfarsit cum arata viitorul terminal iPhone al companiei Apple insa vom afla si ce surprize are Apple pregatite pentru noi in iOS 5 si iCloud. Conferinta va fi cel mai probabil prezentata de catre Tim Cook, noul CEO al Apple, insa nu este exclus ca Steve Jobs sa isi faca aparitia pe scena pentru a vorbi putin despre timpul petrecut la Apple si realizarile sale in cursul acelei perioade.

      Din pacate Apple nu va transmite in direct conferinta pentru public insa ei o vor transmite pentru angajatii si presa din Londra asa ca este posibil sa avem parte si noi de o conexiune LIVE de la eveniment. Pe parcursul conferintei voi cauta un feed LIVE si daca il voi gasi il voi publica in aceasta pagina iar sansele ca un feed sa existe sunt destul de mari avand in vedere ca la aproape toate conferintele Apple a existat macar unul. Acestea fiind spuse, va astept incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ce va prezenta Apple in conferinta, voi trimite o notificare PUSH in aplicatie cand incep discutiile dar daca nu aveti aplicatia iDevice.ro instalata va puteti abona la chatul de mai jos pentru a fi notificati prin e-mail cand incepe distractia.

     Chat-ul de mai jos functioneaza si pe iDevice-uri deci daca nu sunteti acasa la acea ora puteti intra de pe terminalul vostru pentru a urmari discutiile sau pentru a participa la ele.

    Feed LIVE de la conferinta voi publica sub chat DACA va exista vreunul. Realitatea, Stirile Pro TV si restul ziarelor mint cand spun ca au asa ceva pentru ca nu exista un feed deocamdata. Este posibil ca pe parcursul conferintei sa apara unul sau mai multe feed-uri pe care le voi publica si eu dar pentru inceput NU exista nimic. Puteti urmari LIVE Blogging pe Engadget, Slashgear sau ars technica, site-uri care au oameni la conferinta. Restul site-urilor de profit republica ceea ce scriu site-urile mentionate de mine.

     Din pacate compania care hosteaza paltforma chat-ului are probleme foarte mari in a sustine load-ul la care este supusa asa ca exista lag in publicarea comentariilor!

107 COMENTARII

  1. E imposibil, se vede si pe iDevice-uri deci are HTML 5, ar trebui sa il vezi in orice browser, exceptie face internet explorer care este o porcarie fara margini.

  2. ce o fi asa greu sa transmita live, mai ales cand stiu cate persoane ar vrea sa vada evenimentul?
    ar trebuii sa transmita macar din respect pt cei care asteapta noul iphone inca din iunie

  3. NU E LIVE ACOLO!!!!! Scrie clar ca este doar COVERAGE iar asta inseamna ca vor discuta despre ce scriu pe bloguri cei de la engadget, arstechnica, adica persoanele invitate la eveniment!

  4. Nu a vazut nimeni ce e pe site-ul Adevarul?
    “Urmăreşte marți seară pe adevarul.ro transmisiunea de la conferinţa „Let’s talk iPhone” pentru a vedea în premieră noul iPhone”

  5. hai ca is curios ce se va lansa.Sper sa il vad si pe Jobs urcand cu perfuzia infasurata pe gat sa ne zica cate ceva.Stam cu mucii in suspans pana la 8.Io unu la astam-am gandit toata ziua.Mi-am si neglijat femeia de s-a suparat pe mine ca n-o bag in seama :)))

  6. exact asa este… mai ceva ca la revelion, sa nu mai zic ca azi noapte i*am visat pe toti de la apple :)) si imi spuneau ca nu lanseaza nimic azi:)) cat de disperat pot sa fiu?:)) si stau si ma gandesc cum au reusit oamenii astia sa starneasca atat interes !!

  7. Vai deabia astept. Nici pofta de mancare nu am, nici tv nici nimic. Ma uit din 5 in 5 minute la ceas sa se faca 8 fix si sa il vad pe marele Iphone 5.

  8. @zaone sunt sigur ca vei gasi un live feed ca pana acum am gasit vreo 5 ( nu le postez ) dar astept sa ne dai tu una 😉 sigur o sa vizionam pe idevice.ro 😉

  9. zaone am gasit live,baietii vorbeau in filmulet isi asezau camera se auzea acum s a oprit momentan erau 7000 de oameni deja cand pornise

  10. aha, pai twitterul deja arde de “iphone event live” am crezut ca cineva a rezolvat deja ceva ca sa putem vedea si noi conferinta!

  11. Da, cand se afiseaza ceva live va anunt, pana una alta nu are nimeni nimic, gizmodo nici macar nu are invitati la eveniment, pur si simplu republica ce spun engadget.

  12. nu vi se pare ciudat ca toate pozele sunt exact din fata si nici una din margini ale telefonului sau al spatelui nu se vad?? 😀

  13. interesant ca dupa 50 de minute de conferinta actiunile apple au scazut cu aproape 8 usd de la 380 si … la 372 … sa vedem ce va fi cand va fi prezentat noul iphone

  14. Daca mai mareau putin ecranul aveau o bijuterie. Nu stiu daca merita pentru un posesor de iphone 4 sa-si schimbe device ul pe 4s. In orice caz pentru jocuri mai bine astept noul psp…..

  15. Sunt usor dezamagit, toti ne plangem de design, nu stiu dar am o presimtire ca SGS 2 in viitor va fi la vanzari peste ei!

  16. actiunile scad in continuare 361, adica o scadere de 20 usd intr-o ora jumate, parca statea mai bine cand erau doar zvonuri

  17. sincer, am fost mare fan iphon dar in aceasta seara am fost tare dezamagit,au facut atata tamtam cu lansarea iphon 5,dar cred ca totul e o cacialma,sa nu se mai puna apple cu samsung ca sunt tare in urma.

  18. mda…sincer ma asteptam sa fie asa,de fapt eram aproape sigur ca nu o sa fie iPhone 5 si ca o sa fie un iPhone 4 cu hardware imbunatatit,eu abia astept sa fac update la IOS5,cred ca asta e cel mai mare castig,pe mine m-a impresionat.

  19. Mda,rămâne cum am stabilit. Nu-i rău la specificatii,dar nici nu ma face sa-l achizitionez free sau la un abonament >de 30€. Rămân cu bugetul intact 🙂 momentan.

  20. ce mare tamtam,toti fanii apple au asteptat un an de zile sa lanseze un telefon nou,iar ei au lansat un iphone 4cu o camera mai buna si nimic altceva,dar de alt design au uita, sa se uitae si ei la cei de la samung care in fiecare luna lanseaza cate un model.