BootStratp solar portable kit – incarcatorul soalr portabil pentru dispozitivele tale

     In ultima vreme au inceput sa apara din ce in ce mai multe accesorii care promit sa incarce iDevice-urile noastre folosind energia solara. BootStratp solar portable kit  este unul dintre acestea si il avem evidentiat in imaginea de mai sus iar cu ajutorul sau putem folosi energia solara pentru a incarca orice fel de dispoziitv care foloseste un cablu USB pentru incarcare. Accesoriul este echipat si cu o baterie care este capabila sa incarce un iPhone de 4 – 5 ori sau o tableta iPad cu pana la 70% din capacitate deci vorbim despre o capcitate de stocare a energiei de aproximativ 5000 mAh.

      Iata principalele caracteristici ale BootStratp solar portable kit :

  • 5W monocrystalline solar panel (optionally 10W), with a compact stand
  • 6Ah/22Wh Lithium Polymer internal battery. That’s enough capacity to recharge an iPhone 4-5 times, and recharge an iPad about 70%.
  • Two USB ports with up to 1.5A output (one port configured for Apple devices, with output up to 1000mA).
  • Charge controller circuit that can charge the internal battery in as little as 6 hours, *while* also charging an external device, all from clean solar energy!
  • Bamboo enclosure — more sustainable than plastic!
  • Easy assembly (no soldering, just some gluing and screwing… with screws.)
  • Open Source and hackable circuits have extra pads for soldering on your own wires/connectors.

    BootStratp solar portable kit este deocamdata un proiect care asteapta finantare pe kickstarter si pentru a ajuta la realizarea sa puteti face o donatie aici. Acum avand in vedere ca incarcarea folosind energia solara devine din ce in ce mai populara, voi ati fi dispusi sa utilizati asemenea accesorii pentru a va incarca dispozitivele?