iPhone 4S si noua sa camera de 8 megapixeli care filmeaza Full HD in format 1080p

    Daca avem chip A5 in iPhone 4S trebuia sa avem si o camera pe masura asa ca Apple a implementat o camera de 8 megapixeli capabil sa filmeze HD in format 1080p. Lasand la o parte avantajul pixelilor camerei, cei de la Apple au imbunatatit iluminarea in jurul camerei astfel ca avem cu 73% mai multa lumina cand facem poze dar pozele sunt facute si cu 33% mai repede. Culorile sunt mai uniforme, terminalul are o acuratete mai mare si mai nou avem un filtru hibrid cu infrarosu.

     Imaginile inregistrate de camera sunt cu 30% mai clare si asta nu e tot deoarece sistemul de recunoastere faciala a fost imbunatatit si avem in sfarsit un sistem de stabilizare a imaginii iar balanta alb a fost imbunatatita cu 26%. Acum terminalul iPhone 4S poate face poze in doar 1.1 secunde daca vorbim de prima capturata si de doar 0.5 secunde pentru a doua poza, o imbunatatire semnificativa care plaseaza terminalul in topul celor mai rapide dispozitive pentru inregistrat poze.

     In ceea ce priveste filmarea video, inregistrarea in format 1080p cu stabilizarea imaginii este punctul forte al noului dispozitiv, acum ramane de vazut cat de bine se descurca.

6 COMENTARII

  1. […] care plaseaza terminalul in topul celor mai rapide dispozitive pentru inregistrat poze. Sursa Ma mir ca nu au spus absolut nimic de camera frontala (sau poate nu am fost eu atent) si de faptul […]