sn0wbreeze 2.8 beta 8 face jailbreak pe iOS 5 GM

   Pe langa redsn0w, si sn0wbreeze face acum jailbreak pentru versiunea GM a noului iOS 5 lansat in cursul serii trecute de catre Apple. iH8sn0w s-a miscat foarte rapid si a actualizat programul cu ajutorul caruia putem face jailbreak terminalelor noastre utilizand un custom ipsw insa partea cea mai buna este ca programul poate fi utilizat in Windows. Folosind sn0wbreeze veti putea face jailbreak si chiar decoda un iPhone 4, teoretic, pe iOS 5 GM pentru ca sn0wbreeze pastreaza baseband-ul intact in timpul update-ului iar cu baseband-ul 04.10.01 puteti face decodare folosind o cartela Gevey 3G. Spre deosebire de resdn0w, sn0wbreeze pare sa recunoasca direct ipsw-ul de instalare a iOS 5 GM deci nu ar trebui sa aveti nevoie de iOS 5 beta 7.

    Iata ce aduce nou sn0wbreeze 2.8 beta 8 :

  • INSTANT IPSW detection (seriously!).
  • Now jailbreaks iOS 5 Gold Master (9A334).
  • UDID Developer check removal is no longer needed.
  • Still has the ability to hacktivate.
  • Still preserves the baseband (as always!).

    Tableta iPad 2 este in continuare indisponibila iar untethered jailbreak exista doar pentru terminalul iPhone 3GS. Puteti descarca noua versiune a sn0wbreeze de aici.

Articolul precedentredsn0w 0.9.9 beta 3 lansat de Dev Team
Articolul următorSamsung compara iPhone 4S cu Samsung Galaxy S II
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.