sn0wbreeze 2.8 beta 8 face jailbreak pe iOS 5 GM

   Pe langa redsn0w, si sn0wbreeze face acum jailbreak pentru versiunea GM a noului iOS 5 lansat in cursul serii trecute de catre Apple. iH8sn0w s-a miscat foarte rapid si a actualizat programul cu ajutorul caruia putem face jailbreak terminalelor noastre utilizand un custom ipsw insa partea cea mai buna este ca programul poate fi utilizat in Windows. Folosind sn0wbreeze veti putea face jailbreak si chiar decoda un iPhone 4, teoretic, pe iOS 5 GM pentru ca sn0wbreeze pastreaza baseband-ul intact in timpul update-ului iar cu baseband-ul 04.10.01 puteti face decodare folosind o cartela Gevey 3G. Spre deosebire de resdn0w, sn0wbreeze pare sa recunoasca direct ipsw-ul de instalare a iOS 5 GM deci nu ar trebui sa aveti nevoie de iOS 5 beta 7.

    Iata ce aduce nou sn0wbreeze 2.8 beta 8 :

  • INSTANT IPSW detection (seriously!).
  • Now jailbreaks iOS 5 Gold Master (9A334).
  • UDID Developer check removal is no longer needed.
  • Still has the ability to hacktivate.
  • Still preserves the baseband (as always!).

    Tableta iPad 2 este in continuare indisponibila iar untethered jailbreak exista doar pentru terminalul iPhone 3GS. Puteti descarca noua versiune a sn0wbreeze de aici.

1 COMENTARIU

  1. Am instalat iTunes pt acest update , dar in momentul in care ar trebui s aaleg sa fac restore , ramane mesajul blocat si nu pot trece la urmatorul pas . O solutie , va rog