redsn0w 0.9.9 beta 3 lansat de Dev Team

    In aceasta dimineata Dev Team a lansat redsn0w 0.9.9 beta 3 si noua versiune a programului  este acum compatibila cu iOS 5 GM-ul lansat aseara de catre Apple dar aduce si cateva imbunatiri ale modului in care este implementat jailbreak-ul in sine. Dev Team a rezolvat problema din redsn0w pentru Windows care ducea la necesitatea de a selecta ipsw-ul iOS 5 beta de fiecare data cand trebuia sa facem jailbreak sau sa bootam tethered astfel ca acum o singura selectare va forta programul sa „tina minte” fisierele si sa implementeze singur jailbreak-ul. Mai interesant decat atat este ca Dev Team a modificat redsn0w pentru Windows astfel incat daca modificam numele executabilului din redsn0w.exe in justboot.exe sau boot.exe, la deschiderea programului se va implementa direct exploit-ul care booteaza tethered dispozitivele noastre.

Update #11a:  We’ve replaced the Windows version of 0.9.9b3 with 0.9.9b3a.  The new version fixes a caching bug that affected only Windows users — point it one more time at your iOS5GM IPSW, and from then on you won’t have to point at it again.

As a special bonus to Windows users, we’ve made it so that if you make a copy of redsn0w.exe and name it something like “justboot.exe” (anything with the word “boot” in it), it will start up in “Just Boot tethered” mode.  That way you don’t have to click on any buttons at all to boot tethered! 🙂

    Pentru utilizatorii de Mac exista doar compatibilitate cu iOS 5 GM. Puteti descarca redsn0w 0.9.9 beta 3 de aici: Windows, Mac OS X.

Articolul precedentSiri va fi portat pe iPhone 4, iPad 2 si restul iDevice-urilor
Articolul următorsn0wbreeze 2.8 beta 8 face jailbreak pe iOS 5 GM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.