Prima Pagina Cydget Google+ Cydget aduce Google Plus in lockscreen-ul tau

Google+ Cydget aduce Google Plus in lockscreen-ul tau

     Google+ Cydget este un plugin pentru celebra platforma Cydget dezvoltata de saurik dupa lansarea iOS 4. Aceasta platforma permite utilizatorilor sa afiseze informatii in lockscreen folosind simple plugin-uri facute de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru Cydia. Google+ Cydget este un astfel de plugin si cu ajutorul sau putem accesa reteaua de socializare Google+ direct din lockscreen-ul terminalului nostru. Practic plugin-ul deschide o pagina web in care se incarca site-ul Google+ si noi putem folosi aplicatia web a celor de la Google pentru a ne administra profilul facut pe celebra retea de socializare.

A simple Cydget plugin for loading Google+ site on the lockscreen. i suggest installing Lockscreen Dim Delay Control to keep the lockscreen from shutting off while using this Cydget.

     Pentru a utiliza Google+ Cydget trebuie sa aveti instalata platforma Cydget pe terminalul vostru iar ea este disponibila gratuit in Cydia. Plugin-ul este de asemenea disponibil gratuit in repo-ul BigBoss.

LIKE
Articolul anteriorAnomaly Warzone Earth update disponibil in App Store
Urmatorul articoliPhone 4S disponibil la okazie pentru un pret decent