iPhone 4S disponibil la pre-comanda incepand de maine!

    In cadrul conferintei de marti Phil Schiller a anuntat ca noul iPhone 4S va fi disponibil pentru pre-comanda incepand cu data de 7 octombrie in : SUA, Canada, Franta, Germania, Japonia si Australia. Pre-comenzile vor incepe la date diferite, desigur, si startul va fi dat probabil in Australia peste cateva ore, urmand ca in restul tarilor pre-comenzile sa inceapa in cursul noptii sau chiar maine dimineata. Daca doriti sa va pre-comandati un iPhone 4S de la Apple va recomand sa stati aproape de site-ul companiei deoarece in primele minute vor fi vandute dispozitivele care sunt livrate in data de 14, urmand ca dupa aceea termenul de livrare sa creasca la cateva zile si apoi la cateva saptamani.

    Din experienta mea, pre-comenzile vor putea fi facute inainte ca Apple sa le deschida oficial si este posibil ca pana la deschiderea lor cateva zeci/sute de mii de astfel de pre-comenzi sa fie inregistrate. iPhone 4S va fi extre de cautat si decesul lui Steve Jobs creste si mai mult interesul celor care doresc sa achizitioneze ultimul iPhone facut sub indrumarea celebrului vizionar. Preturile incep de la 599$ in SUA unde nu se stie daca vor fi vandute terminale decodate, 649$ canadieni in Canada unde se vand terminale decodate, 499£ in Anglia unde se vand terminale decodate, 629€ in Franta/Germania unde se vand terminale decodate(doar pentru Franta), si 799$ australieni in Australia.

     Cel mai ieftin iPhone il puteti achizitiona din SUA iar in Europa pentru inceput cel mai ieftin iPhone va fi disponibil in Anglia.