Vodafone lanseaza primele abonamente proprii de internet cu viteze de pana la 43.2 Mbps

18

  La aproape un an de zile de la lansarea retelei DC-HSDPA de 43.2 Mbps a Orange Romania, cei de la Vodafone vin din urma cu o retea proprie la fel de rapida, care deocamdata este disponibila doar in 2 orase din Romania. Bucuresti, Constanta si statiunea Mamaia sunt primele orase in care clientii Vodafone pot naviga pe internet la viteze de pana la 43.2 Mbps, insa asta numai prin intermediul abonamentelor Internet Nelimitat Extra si Profesional. Mai multe informatii aveti in comunicatul de presa a celor de la Vodafone.

Bucuresti, 9 iulie 2012 – De astazi, abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional ofera utilizatorilor o viteza de download de pana la 43,2 Mbps si o viteza de upload de pana la 5,76 Mbps, disponibila, in prima faza, in Bucuresti, Constanta si Mamaia. Mai mult, acoperirea HSPA+ ce permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de orase, incluzand, in prezent, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Fetesti, Fundulea, Galati, Giurgiu, Iasi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Satu Mare, Sacele, Sibiu, Slobozia, Targu Mures, Techirghiol si Timisoara.

Promotional, utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc, de acum, doua luni de abonament gratuit, pentru fiecare contract Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional nou sau prelungit, pana la 31 iulie. Mai mult, de acum, Vodafone ofera utilizatorilor si pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite, in cazul pachetelor Extra si Profesional, viteze de pana la 43,2 Mbps. Clientii ce opteaza pentru versiunile Plus, Extra sau Profesional, primesc de asemenea, gratuit, optiunea Internet Premium, ce ofera acces la servicii tip VoIP.

  Ma mira faptul ca Vodafone ofera acces gratuit la serviciile VoIP, asta in conditiile in care isi obliga clientii sa plateasca taxe suplimentare pentru a putea utiliza internetul prin acest protocol. Se pare ca la Vodafone se mai lumineaza unele capete.