Prima Pagina internet Vodafone lanseaza primele abonamente proprii de internet cu viteze de pana la...

Vodafone lanseaza primele abonamente proprii de internet cu viteze de pana la 43.2 Mbps

  La aproape un an de zile de la lansarea retelei DC-HSDPA de 43.2 Mbps a Orange Romania, cei de la Vodafone vin din urma cu o retea proprie la fel de rapida, care deocamdata este disponibila doar in 2 orase din Romania. Bucuresti, Constanta si statiunea Mamaia sunt primele orase in care clientii Vodafone pot naviga pe internet la viteze de pana la 43.2 Mbps, insa asta numai prin intermediul abonamentelor Internet Nelimitat Extra si Profesional. Mai multe informatii aveti in comunicatul de presa a celor de la Vodafone.

Bucuresti, 9 iulie 2012 – De astazi, abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional ofera utilizatorilor o viteza de download de pana la 43,2 Mbps si o viteza de upload de pana la 5,76 Mbps, disponibila, in prima faza, in Bucuresti, Constanta si Mamaia. Mai mult, acoperirea HSPA+ ce permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de orase, incluzand, in prezent, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Fetesti, Fundulea, Galati, Giurgiu, Iasi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Satu Mare, Sacele, Sibiu, Slobozia, Targu Mures, Techirghiol si Timisoara.

Promotional, utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc, de acum, doua luni de abonament gratuit, pentru fiecare contract Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional nou sau prelungit, pana la 31 iulie. Mai mult, de acum, Vodafone ofera utilizatorilor si pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite, in cazul pachetelor Extra si Profesional, viteze de pana la 43,2 Mbps. Clientii ce opteaza pentru versiunile Plus, Extra sau Profesional, primesc de asemenea, gratuit, optiunea Internet Premium, ce ofera acces la servicii tip VoIP.

  Ma mira faptul ca Vodafone ofera acces gratuit la serviciile VoIP, asta in conditiile in care isi obliga clientii sa plateasca taxe suplimentare pentru a putea utiliza internetul prin acest protocol. Se pare ca la Vodafone se mai lumineaza unele capete.

 • Dar pentru iphone nimic nou? 🙁 Un abonament nelimitat de internet ?

 • Mihai

  Viteza teoretica.

 • Dragos

  e numai pentru modem …pff

 • Claudiu daniel

  Trebuie sa se lumineze !! Ii va impinge piata cu a sa concurenta !!

 • Sorin

  De unde stii ca stirea este preluata de la tine de pe site? Comunicatul este trimis de catre cei de la Vodafone unei baze de date cu site-uri cu care acestia colaboreaza. Sau si go4it au furat stirea de la tine? Ah, da, si uite ca totusi e foarte publica stirea: http://vodafonenewsroom.ro/2012/07/vodafone-creste-viteza-internetului-mobil-la-432-mbps-noi-beneficii-pentru-abonatii-serviciului-de-internet-mobil/ .

  Nu vreau sa ma cert cu tine pentru ca iti apreciez munca si te respect pentru ce ai realizat si ca inca reusesti sa tii site-ul singur, dar iDevice nu reprezinta buricul pamantului in online-ul IT din Romania si nici tu nu esti jurnalistul IT nr.1 din Romania 🙂

 • Auzi, daca fac o comparatie intre ce am scris eu in quote si ce ai tu, plus textele iesi in pierdere. E fix copy/paste la quote si ai mai invartit tu putin cuvintele in rest. La Go4it e alta structura, asa ca nu te mai da lovit. Daca vrei iti fac o imagine comparativa si-si da oricine seama, nu e nevoie de specialisti ca in cazul lui Ponta.
  Sa mai spun ca pana si imaginea e aceeasi? Si lasa ironiile ca eu nu ti-am ironizat munca de pana acum, desi nu mi-ar fi greu sa o fac.

 • Sorin

  Si nu ti-am ironizato, ti-am zis ca-ti respect munca si ca respect ce ai facut si ti-am zis un mare adevart, ca nu esti nr.1 in Romania. Sa dea Domnu sa ajungi, iti urez succes, dar asta nu inseamna ca esti in momentul de fata 🙂

  Citatul e copy-paste direct din mail sau nu-ti mai amintesti cumva cum se trimit comunicatele? orasul, data, luna, anul bla bla bla. Si serios, ca primele 5 cuvinte din post sunt la fel inseamna ca am copiat de la tine? Si nu sunt eu cel care a facut stirea ci colegul meu 🙂 Si te rog sa-mi ironizezi munca, orice critica o iau ca si pe una constructiva 🙂

 • Ed

  La ce folos imi dă 43.2 dacă în 90% din cazuri semnalul e prost și numai GPRS prinde…

 • @Sorin: Nu ca as avea eu ceva cu preluatul, da voi ati fost atat de … incat ati luat tot, n-ati dat sursa sau nimic. Se vede in poza ce e de vazut. Si cu asta inchei, nu sunteti primii sau ultimii care iau de la mine asa.
  http://www.idevice.ro/wp-content/uploads/2012/07/Screen-Shot-2012-07-09-at-6.04.47-PM.png

 • Claudiu daniel

  Jejjeje in afara ca faceti faimosul “off topic ” voi incepeti intr-o parte si terminati aici…. Si noi …habar n’avem !!:

 • al calin

  @zaone o intrebare
  dar la abonamnetele astea dau numai internet sau si minute??
  nu am gasit inca pe site info referitor la abonamentele astea
  daca dau si minute cate 2000 ce sa faci cu voipul????

 • Doar internet.

 • Unique

  3 orase din Romania. Bucuresti, Constanta si Mamaia
  de cand mamaia e oras ?

 • Daca e sat/comuna, my bad. Din cate vad eu e Oras.

 • Unique

  nu e nici oras, nici sat si nici comuna
  e statiune si face parte din constanta

 • Sa fie sanatosi. Na, e ok acum?

 • Julian

  @unique: “e stațiune si face parte din constanta”. … In primul rând te contrazici prin ce spui, iar in al doilea rând…. hai sa ne cunoaștere puțin tara, măcar zonele mai importante din ea…
  @zaone: cu aceeași ironie din ultima perioada … nu rezolvi nimic. Ori dai un răspuns normal, ori las-o așa…
  @ ambii sus-mentionati: sunteți offtopic si totuși insistati.

 • Nu am ironizat pe nimeni, am schimbat in articol ca sincer n-am dispozitia sa caut acum situatia administrativa a fiecarui petic de pamant din tara.