Conducerea Apple stia inca dinaintea conferintei din 4 octombrie ca Steve Jobs urma sa moara

    La conferinta de prezentare a iPhone 4S toti conducatorii Apple pareau suparati, lipsiti de entuziasm si toata lumea a observat acest lucru. In sala un scaun gol amintea tuturor ca o persoana foarte importanta, poate cea mai importanta, lipseste de la conferinta iar in ziua urmatoare aflam ca Steve Jobs a trecut in nefiinta. Cei de la Apple stiau inca de la inceputul saptamanii ca Steve Jobs va muri si au discutat cu politia din Palo Alto pentru a trimite patrule la casa fostului CEO pentru a se asigura ca familia acestuia nu va fi asaltata de fani care doreau sa ii aduca un omagiu.

Following the meeting, the police devised a plan to put patrols in the area around the former Apple chief executive officer’s Palo Alto home once they heard from the company that he had died, according to Sandra Brown, the spokeswoman.

The Apple representatives told the police department there was “a possibility that it could happen this week,” Brown said in a phone interview. “It’s common sense for us to work together. If you think about who he was and his contribution to the world, people might come out in masses.”

    In final, dupa anuntarea decesului lui Steve Jobs doar 40 de persoane au lasat buchete de flori si lumanari in fata casei acestuia, majoritatea preferand sa mearga in fata magazinelor Apple pentru a isi exprima tristetea. Informatia vine de la Bloomberg si vine doar sa confirme ceea ce toata lumea banuia de mult, faptul ca aceasta conferinta a avut loc sub semnul tristetii, una evidenta, vizibila atat pe scena cat si in sala.