Prima Pagina Uncategorized Steve Jobs ar putea influenta lumea chiar si dupa moarte

Steve Jobs ar putea influenta lumea chiar si dupa moarte

    Desi o avere de aproape 7 miliarde de dolari ar fi o problema foarte mare pentru o familie care abia asteapta sa o imparta, Steve Jobs ar fi hotarat deja modul in care va fi impartita averea adunata de-a lungul vietii sale. Eric Schmidt, fost CEO al Google, sustine ca Steve Jobs ar putea avea in continuare un impact foarte mare asupra noastra prin modul in care isi va imparti averea. Nu vorbim desigur despre banii oferiti copiilor sau sotiei sale ci despre banii care vor merge spre fundatii de caritate ori spre centre de cercetare care ar putea dezvolta noi tehnologii sau un leac pentru boala care l-a rapus pe legendarul co-fondator al companiei.

This is a man whose impact is equal to any global leader,” he said. “He very much wanted to live and have a third act” beyond Apple’s founding and its revival.

As for whether that impact may grow through the wealth he leaves behind, Mr. Schmidt said, “it is not for me to characterize” what will happen with Mr. Jobs’s fortune. “All of that will unfold,” he added. “I will say that he was a very thoughtful person, and he cared a lot about the world.

     Steve Jobs nu s-a laudat in mod public, cu actele de caritate pe care le-a facut insa Eric Schmidt il caracterizeaza drept un om caruia i-a pasat de lumea in care traieste si care ar putea schimba multe, chiar si dupa moarte. Nu ar fi exclus ca Steve sa fi lasat bani pentru diverse proiecte incepute in timpul vietii sale dar neterminate pana in ziua decesului si de-a lungul anilor s-ar putea sa mai auzim despre el cu diverse ocazii. Este mai mult decat sigur ca o parte dintre viitoarele produse ale Apple vor purta “marca” legendarului Steve Jobs insa acesta ar putea fi doar unul dintre domeniile in care Steve isi va pune amprenta.

 • Claudiu daniel

  Ar fi foarte interesant si o strategie de marcheting sa scoata produse, sigle si aplicatii care sa i poarte numele! Va fi un omagiu desigur foarte important din partea casei Apple pt cofondatorul sau ! O anumita editie limitata speciala cu un nr redus pt publicul cel mai fidel cred ca va avea un real succes ! Si cred ca vor stii sa le realizeze si vor avea vanzari imense!

 • razvanrazy

  Nu stiu de unde ai scos tu si televiziunile noastre de toata jena averea aia de 7 miliarde, dar nu este deloc adevarata:

  Even though Jobs earned only $1 a year as CEO of Apple,[68] he held 5.426 million Apple shares, as well as 138 million shares in Disney (which he had received in exchange for Disney’s acquisition of Pixar).[69] Forbes estimated his net wealth at $8.3 billion in 2010, making him the 42nd wealthiest American.[70]

  http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_jobs#Wealth

 • Yeah, nu mai lua wikipedia drept sursa pentru toate prostiile. Ieri pe wikipedia scria ca steve jobs a murit cand a ajuns la 70% din viata bateriei si alte prostii incomensurabile. Forbes de anul asta l-a clasat cu o avere de 7 miliarde de dolari, am scris si un articol. http://www.idevice.ro/2011/09/22/steve-jobs-pe-locul-39-in-topul-celor-mai-bogati-americani/

 • Pingback: Infografic: Steve Jobs si realizarile sale()