O noua solutie de untethered jailbreak va fi disponibila pentru iOS 5

    Luna trecute se desfasura MyGreat Fest, prima conferinta internationala dedicata jailbreaking-ului, si atunci p0sixninja anunta ca echipa sa, Chronic Dev Team, are pregatita o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 in care sunt incorporate nu mai putin de 5 exploit-uri diferite. Atunci lumea era uimita de progresul facut de cei de la Chronic Dev Team insa in cursul serii trecute i0n1c a facut un anunt foarte interesant care ar putea da peste cap planurile echipei americane. i0n1c, dezvoltatorul solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 – 4.3.3, a anuntat ca exista un alt exploit pentru untethered jailbreak disponibil in iOS 5 si desigur ca el il are.

    Avand in vedere ca exista doua exploit-uri pentru untethered jailbreak pentru iOS 5, este aproape sigur ca vom avea cel putin o solutie disponibila pentru utilizatori dar nu de indata ce noul sistem de operare va fi lansat in iTunes. Este foarte posibil ca o noua solutie de untethered jailbreak sa fie lansata abia dupa ce ea va putea fi portata pentru iPhone 4S avand in vedere ca pentru vechile terminale exista deja tethered jailbreak. Vestile sunt bune, se pare ca jailbreak-ul va trai in continuare, iar acum ramane de vazut doar cat vom avea de asteptat pentru lansarea noilor solutii.

21 COMENTARII

  1. Nu cred ca veti mai vedea unlock vreodata… Si eu am avut blocat si l-am vandut si am luat neverloked. Am constatat ca pentru 2-3 milioane mai ieftin nu se merita sa iei blocat …

  2. Vesti bune, e bine ca astia nu dorm. Numai pentru sbsetiings pe ios 5 merita jailbreak, sa ai in notification center totul la indemana.

  3. eu am acum ios 4.3.5 JB tethered si numa draci imi face de-mi vine sa dau cu el de pamant ce greu se misca si cate restart-uri aiurea imi face el singur fara sa dau eu respring si chiar restart aiurea pe strada de raman cu el inchis ca e doar tethered si imi trebuie PC sa il deschid iar…..beleaua dracu.Abia astept sa apara ios5 si sa fac update din itunes.

    nu stiu de ce ar vrea careva untethered pe ios 4.3.5

  4. daca iese Unthetered pe ios 5, nu mai sta nimeni pe 4.3.5, si eu sunt tot pe 4.3.5 tethered , dar nu am cine stie ce probleme , baterie ma tine o zi …cu muzica vreo 5 ore..asta ar fii dezavantajul

  5. Intrebare rapida pentru zaone: Am o tableta iPAD 2 noua venita cu 3.4.5 , este modelul wi-fi. Pot sa ii fac downgrade la 4.3.3 ? ( fara shsh) am gasit pe net tutoriale dar mai rau m-au zapacit. Apreciez daca imi vei da un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

    P.S. sa astept IOS 5?