3 milioane de precomenzi pentru iPhone 4S?

    Ieri compania Apple anunta ca a vandut nu mai putin de 1 milion de terminale iPhone 4S in prima zi de precomenzi, o cifra cu 66% mai mare decat cea inregistrata anul trecut cand a deschis sesiunea de precomenzi pentru iPhone 4. Anul trecut Apple vindea 600.000 de terminale iPhone 4 in prima zi si 1.7 milioane in primele 3 zile insa anul acesta cifra s-ar putea dubla deoarece se estimeaza, de catre analistii americani, ca in primele 3 zile de disponibilitate Apple ar fi vandut nu mai putin de 3 milioane de terminale iPhone 4S.

“Despite a more evolutionary update and a lack of AT&T early upgrade discounts, strong pre-orders affirm strong global demand and upgrades,” Abramsky wrote in a note to investors.

“We expected iPhone 4S to be the strongest iPhone launch ever, which Apple has now confirmed,” Munster wrote. “While it is still early, this data point increases our confidence that iPhone 4S has the momentum to meet or exceed our 25m unit estimate for the Dec-11 quarter.”

   Desi la o prima vedere pare mare, cifra de vanzari poate fi atinsa fara probleme de catre Apple avand in vedere ca noul iPhone 4S a avut parte de o popularitate incredibil de mare chiar daca foarte multi utilizatori erau initial dezamagiti de noutatile aduse. Decesul lui Steve Jobs a avut din pacate un rol motivator pentru multi iar iPhone 4S se transforma in succesul pe care fostul CEO al Apple si l-ar fi dorit pentru compania sa. In concluzie, 3 milioane de iPhone 4S vandute in primul weekend de disponibilitate? Foarte posibil!