AppsCenter deschide aplicatiile favorite direct din Notifications Center

    AppsCenter este un nou widget pentru Notifications Center-ul din iOS 5 care permite utilizatorilor sa deschida aplicatiile favorite direct din centrul de notificari implementat de catre Apple. In imaginea de maisus avem o scurta demonstratie a modului in care este implementat noul widget si puteti observa ca el va ajuta sa adaugati in Notifications Center aplicatiile favorite pentru o mult mai usoara deschidere. Tweak-ul permite utilizatorilor sa seteze aplicatiile care vor fi disponbiile in Notifications Center, numarul acestora, numarul aplicatiilor afisate in pagina plus multe altele.

    AppsCenter este dezvoltat de un developer italian insa din pacate nu este inca disponibil in Cydia dar in urmatoarele zile ar trebui sa il putem instala. Desigur ca widget-ul functioneaza numai pe iOS 5, singura versiune a iOS care are Notifications Center.

12 COMENTARII

  1. Zaone, sunt o gramada de tweeluri misto pt ios5 dar ai vreun tutorial pt untheter jb? Sau macar imi poti spune daca exista vreun mod prin care iti poti pune fara jb togaluri ca la sb settings in nottification center?

  2. peste 200 de noutati in iOS 5 si nici macar 3 amarate de shortcut-uri pt WIFI, GPS si DATE sa puna in Notification Center-ul ala…

  3. @Andu: Am explicat deja in mai multe articole ca nu exista untethered jailbreak. Revenind la subiect, nu poti instala Cydia fara jailbreak si nici modificari la sistem fara ele.
    @Costzik: Cum sa fie disponibil in App Store? E tweak pentru jailbreak, ce sa caute in App Store?