Video tutorial: Activeaza gesturile multitouch pe iPad cu iOS 5 fara jailbreak(Windows)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uktPleZ8O8Q[/youtube]

     Dimineata v-am explicat o metoda foarte simpla prin care puteti activa gesturile multitouch insa acea metoda functioneaza doar pe Mac OS X asa ca acum am pentru voi una noua care functioneaza si pe Windows. Metoda aceasta este veche, de prin luna martie, dar teoretic inca ar trebui sa fie functionala si cu ajutorul ei ar trebui sa puteti folosi gesturile multitouch pe tableta iPad. Initial tutorialul a fost facut pentru tableta iPad 2 insa ar trebui sa functioneze si pe tableta iPad.. Nu trebuie sa faceti jailbreak pentru a activa gesturile multitouch, trebuie doar sa urmariti clipul video sau pasii de mai jos si la final gesturile multitouch ar trebui sa functioneze fara ca optiunea de activare a lor sa fie disponibila in iOS.

  1. Instalati iBackupBot.
  2. Conectati tableta la iTunes si faceti un backup. Dupa ce iTunes termina de facut backup-ul deschideti iBackupBot si selectati cel mai recent backup din lista.
  3. In acel backup navigati catre Library/Preferences/ unde veti gasi fisierul  com.apple.springboard.plist.
  4. Deschideti acel fisier cu editorul de text inclus si adaugati linia de cod :

<key>SBUseSystemGestures</key>
<true/>

Imediat sub intrarea <dict>.

Salvati modificarea apoi restaurati backup-ul folosind iTunes. Dupa restaurare gesturile multitouch vor fi active dar nu vor aparea in meniul vostru si nici nu vor putea fi dezactivate decat daca repetati procesul si stergeti linia de cod.

   Nu am testat acest tutorial insa el ar trebui sa functioneze in continuare pe tabletele voastre. Nu, aceasta metoda nu functioneaza si pe iPhone/iPod Touch.