Prima Pagina Apple Infografic: Safari pe iOS 4 vs Safari pe iOS 5

Infografic: Safari pe iOS 4 vs Safari pe iOS 5

   Daca ati instalat iOS 5 atunci cu siguranta ati observat ca browserul Safari incarca paginile web mult mai repede decat in versiunea disponibila in iOS 4 si totul se datoreaza imbunatatirilor implementate de catre compania Apple. V-am prezentat aici modul in care se incarca paginile web pe iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S insa diferentele nu sunt extrem de mari pentru chiar orice pagina si trebuie luat in calcul faptul ca Safari din iOS 5 spune ca a terminat de incarcat o pagina cand in realitate nu este asa.

   Mergand pe ideea rapiditatii, cei de la New Relic au facut infograficul de mai jos in care demonstreaza cat de rapid este Safari din iOS 5 fata de Safari din iOS 4. Conform lor, in medie o pagine in Safari pentru iOS 4 se incarca in aproximativ 9.6 secunde in timp ce o pagina in Safari pentru iOS 5 se incarca in 4.1 secunde. Intr-un alt test facut pe mult mai putine aplicatii diferenta se pastreaza insa timpii de rulare scad la 6.34 secunde pentru iOS 4 si 1.88 secunde pentru iOS 5.

   Desi diferentele par a fi corecte trebuie avut in vedere si un alt aspect, terminalele pe care s-au facut testele. Cei de la Relic nu specifica, se pare, insa chiar si asa recomandarea lor v-o fac si eu, faceti update la iOS 5 pentru ca merita!

  • lau

    @ zaone
    A aparut pana in prezent vreo solutie prin care cei care au iPhone 4 (4.3.5) cu bb 4.10.01 decodat cu Gevey Sim sa poata sa faca update la iOS 5 ? App nu sunt interesat de jailbreak (cumpar aplicatiile) ci doar de faza cu decodatul. Eventual daca exista vreo solutie si cu bani nu doar mok.

  • Da, am scris acum 2 saptamani un tutorial pentru sn0wbreeze.

  • lau

    In tutorial ai spus ca este valabil pentru BB – 01.59.00. E si pentru 04.10.01 ? Si inca o chestie ..parca spuneai ceva ca am nevoie de cartela de la reteaua pe care e blocat, pe care eu nu o am fiindca nici nu stiu pe ce retea e blocat ( cum se poate afla ? )