Prima Pagina Apple Samsung face apel hotararii prin care se interzice vanzarea Galaxy Tab 10.1...

Samsung face apel hotararii prin care se interzice vanzarea Galaxy Tab 10.1 in Australia

    Bataliile legale dintre Samsung si Apple continua astazi printr-un apel formulat de catre compania asiatica impotriva deciziei de interzicere a vanzarilor Galaxy Tab 10.1 in Australia. Apple a castigat intr-o instanta aceasta interdictie si acum se pare ca va trebui sa o apere in fata instantelor australiene. Compania Samsung are o interdictie asemanatoare siin Germania, tara in care nu a reusit sa o ridice asa ca este foarte posibil ca judecatorii australieni sa fie de aceeasi parere si tableta sa ramana in continuare in depozitele companiei.

    Ieri o instanta din Italia a respins cererea companiei Samsung pentru interzicerea vanzarilor terminalului iPhone 4S si acelasi lucru s-ar putea intampla si in Franta, tara in care compania asiatica are o cerere asemanatoare introdusa. Pana acum Apple a iesit de fiecare data invingatoare in bataliile impotriva Samsung si lucrurile par a nu se schmiba din moment ce iPhone 4S nu a fost interzis in Italia.

UPDATE: Se pare ca Apple a trimis resellerilor de produse Samsung instiintari prin care ii anunta ca trebuie sa opreasca vanzarile acestei tablete in Australia. Deocamdata niciunul dintre reselleri nu a oprit vanzarile si unul se gandeste nici macar sa nu ia aceasta masura pana cand o instanta australiana nu o va soma.