Castigatorii concursului iDevice.ro

40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X8u2RJzUiXM[/youtube]

Concursul organizat in colaborare cu evoMAG, iShield si Wrappz s-a incheiat astazi iar mai jos aveti lista completa a castigatorilor. 15 norocosi vor primi din partea celor trei sponsori cate un premiu si eu le multumesc din nou magazinelor pentru contributie. Am avut ocazia de a colabora cu trei dintre cele mai bune magazine pe nisa lor si sper ca pe viitor colaborari de acest gen sa mai existe si sa aduca mai multe premii. Acestea fiind spuse, iata castigatorii premiilor :

2 vouchere oferite de evoMAG.ro:

O folie Alien Surface oferita de iShield.ro:

6 folii personalizate pentru iPhone oferite de Wrappz.ro

4 folii personalizate pentru iPad oferite de Wrappz.ro

Cei care au comentariul trecut ca neverificat trebuie sa imi trimita la zaone@idevice.ro o dovada dupa cerintele specificate in mentiune. De la Alin Ha astept o explicatie pentru inscrierea multipla. Voi contacta sponsorii si le voi da datele voastre apoi ei va vor contacta pe voi pentru a va trimite premiile. Dupa clarificarea situatiei castigatorilor neverificati voi face o noua extragere pentru folia personalizata care nu are castigator. Cei neverificati au termen pana maine la ora 12:00 sa ofere detaliile cerute prin mentiuni.

Le multumesc din nou celor trei sponsori si va recomand sa le vizitati magazinele deoarece veti descoperi produse de calitate la preturi rezonabile!

UPDATE: In urma descalificarilor am ales alti trei castigatori si acestia sunt :

  • Rosioara Stefan – voucher evoMAG;
  • Ra.Han – folie personalizata pentru iPhone – astept dovada a respectarii regulamentului;
  • Mircea – folie personalizata pentru iPad.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sp5oI1R_OUU[/youtube]