Video: Tabletele Android sunt bune ca si palete de ping pong conform Pro TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WnZDYBYeIlI[/youtube]

  S-a spus pe acest blog ca smartphone-urile cu ecrane de la 4.7 inch in sus sunt bune drept palete de ping pong insa iata ca tabletele de 7 inch au exact aceeasi utilitate. La emisiunea I Like IT a lui George Buhnici avem o demonstratie a modului in care o tableta de 7 inch poate fi utilizata, cu succes, drept o paleta de ping pong. Distractia incepe de la minutul 3:43 cand George Buhnici si Florin Busuioc incep sa foloseasca masa de ping pong si tabletele pentru joc.

   Cred ca o emisiune similara ar trebui facuta cu HTC Titan si Samsung Galaxy Note pentru ca terminalele respective sunt cel putin la fel de bune pentru asemenea sporturi. Pot sa spun ca demonstratia a fost o initiativa buna din partea lui Buhnici si sper ca pe viitor sa faca la fel cu alte dispozitive care nu isi prea au rostul pe piata. Cred ca s-a exagerat putin cu lungirea demonstratiei insa in final mi-a placut subtilitatea din spatele emisiunii.

34 COMENTARII

  1. Mai, nu mai fi tu atat de rau… Si eu as putea sa joc cu iPADul meu 2 tenis de camp, nu crezi ?!

    Observ urmatorul lucru la articolele tale: chiar si atunci cand publici articole cu o oarecare tenta pozitiva despre terminalele Android, oricare ar fi ele, nu te poti abtine de la a zice: “Da, dar Apple…”

    Stii de ce-mi aduci tu aminte? De anii ’50-’60 ai secolului trecut, cand propaganda comunista era cam de felul urmator: “Oamenii de stiinta americani spun ca au descoperit nu-stiu-ce lucru, dar oamenii de stiinta sovietici l-au descoperit deja inaintea lor”
    Ai o placere vecina cu patologicul de a scoate in evidenta toate misto-urile Androidelor…
    Serios, man, mai usor cu asta, ca un lucru e clar: firmei din Cupertino ii face foooarte bine concurenta, indiferent cum se numeste ea…

  2. @Cody: Unii spun ca evolio de fapt ar fi cumparat tablete din China si le-a rebranduit.
    @Liviu Hentiu: Normal. Pot sa spun ca NU EXISTA post in care sa fi spus ca Android are ceva lipsa si sa nu fi fost macar o persoana care sa imi spuna ca am nu stiu ce cu Android. Sa fim seriosi. Vrei tu sa-mi spui ca tabletele alea reprezinta concurenta pentru Apple? Vorbesti serios? Tabletele alea nu au nici o valoare, la fel ca si restul tabletelor de 7 inch care pentru ping pong sunt bune dar pentru restul nu.

  3. @ Liviu Hentiu, s-a mai spus si se va mai spune. Este un site despre iDevices, adica despre produsele Apple. Nu te intereseaza aceste produse, esti liber sa mergi in alta parte. inca nu inteleg de ce tot comenteaza posesorii de Android contra iOS. Fratilor, plecati pe site-urile voastre si laudati-va acolo “fratilor” vostrii. E normal sa laude DOAR produsele Apple, pentru ca asta este “ideea” site-ului.

    Nu-ti convine, ia-ti jucariile si pleaca acasa.

    @zaone, emisiunea asta este o idiotenie. Omu ala care prezinta si cei din spate care se documenteaza sunt complet pe dinafara. Chiar ieri, dac anu ma insel, au prezentat Noul Nokia Lumia, spunand ca deja a reusit sa puna mana pe el. Doar ca nu are WP7 ci MeeGo si ca are numele de cod N9. WTF ?!?! sunt 2 dispozitive DIFERITE !! cum poate spune asta pe post, in fata atator oameni ?

    EU sunt de parere ca aceasta emisiune nu ar trebui luata in considerare, ba chiar mai mult, nu ar trebui urmarita

  4. tabletele de 7 inch sunt la fel de bune ca si ipadul, singurul lucru care le lipseste este un os la fel de bun ca ios ul, daca apple ar produce asa ceva s ar vinde super bine
    si ai sa vezi ca tableta de 7 inch de la amazon va fi un concurent pt ipad

  5. @razvanrazy: Ma, chestia de azi mi-a placut pana la un anumit punct. A fost ok sa se joace cu ele cateva secunde acolo, dupa aia e deja timp de emisie pierdut aiurea. In rest nu m-am uitat la ea, atat m-a interesat.
    @mihai_rt: Deja este concurent tableta aia. Eu acum in momentul de fata nu ii vad rostul. E prea mare pentru a fi tinuta in mana, e prea mica pentru a vedea continut calumea, e un hibrid.

  6. Plasticariile sunt bune doar de jucat pingpong , si alte jocuri incentate de popparele clonatoare cu ochoi oblici si inaltime maxima de 1.60m .

    Se vede succesul tabletelor cu Android , Blackberry OS etc . E la fel de mare cat o minge de pingpong .

  7. Si ce crezi ca au demonstrat cu asta, jucand tenis cu tabletele? Cu orice tableta se poate juca, inclusiv cu ipad. La ipad ar trebui sa se gandeasca (cei de la Apple) cum sa miscoreze grosimea si sa o faca ma usoara, cu banda aia neagra mai mica,sa ii creasca rezolutia la ecran, ca se vede ca naiba, iar noi, potentialii utilizatori sau utilizatorii de astfel de device-uri ar trebui sa scoatem in evidenta si defectele, nu numai caliitatile acestor produse. Si da, nu esti impartial. Pe de alta parte, sa stii ca e loc pentru toate aceste produse pe piata, nu toata lumea are bani sa ingroase conturile companiei apple. Iar concurenta, chiar venita de la huawei sau mai stiu eu cine, e binevenita. Nici Sony nu punea slot usb pana si-a dat seama ca sta prost cu vanzarile. (Altfel, ma intreb de ce l-au pus? Sau de ce l-au pus asa tarziu?-raspunsul: fiindca lg si samsung n-au mai tinut seama de drepturi de autor si l-au introdus destul de repede in electronicele lor, mai nou au creat si device-uri care redau continut mkv). Intr-un fel e firesc, ati dat o gramada de bani pe electronicele astea, va inteleg de ce sunteti impartiali.”Pot sa spun ca demonstratia a fost o initiativa buna din partea lui Buhnici si sper ca pe viitor sa faca la fel cu alte dispozitive care nu isi prea au rostul pe piata”. Cine esti tu, Zaone, sa decizi daca isi au sau nu rostul pe piata asemenea produse?!
    Ar trebui sa gandesti asa: sa fie cat mai diversificata piata, ca sa le stimuleze creativitatea celor de la Apple.
    Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca ar fi inventat ei masina cu 4 roti?! Evident, patent in urmatoarele 2 minute..
    Ce s-ar fi ales acum de noi?
    Trebuie sa mentionez: am avut iphone 3gs, l-am vandut pentru ca m-am plictisit de el, iubesc in continuare produsele Apple, sunt interesat de tot ce scot pe piata, au cel mai frumos design,dar imi doresc o concurenta acerba pe piata. Si am si prostul obicei de a critica ce nu-mi place, indiferent cati bani dau pe produsul respectiv.

  8. Scuze smecherilor de pe-aici, dar nu plec nicaieri. Am un iPAD2, deci mi-am castigat dreptul de a hoinari pe-aici:)
    Voi nu va saturati sa va tot repetati aiurea?!

    @Zaone
    Prietene, asa cum am mai spus-o, pentru ca am considerat ca pe segmentul tabletelor iPAD2 nu are concurenta (din pacate), de aceea am optat si am dat banii pe un iPAD2. Nu-mi pare rau deloc, chiar daca faza cu lipsa jailbreakului ma cam agaseaza… Dar nu-i nimic, stiam in ce ma bag si se pare ca mai este nevoie doar de putina rabdare pentru a avea jailbreak pe iOS5.
    Na acuma, de aici si pana la a afirma ca tabletele de 7″ sunt bune doar pentru jucat ping-pong, asa cum afirmi inclusiv tu, e cale lunga, foarte lunga, pe care se pare ca sunteti dispusi sa o faceti…
    Mai ganditi-va voi un pic totusi la toata chestiunea asta…

  9. Wow, astia sunt cu adevarat niste autoritati in materie de hi-tech, in special Busu’ 🙂 Eu zic sa nu iesim din cuvantul lor si sa “gandim liber” si “sa fim pro” 🙂
    @Zaone: de unde rigiditatea asta de inchizitor ? Cum putem decreta noi ca 7″ e inutil si ca 10″ e numarul magic ? De ce sa nu lasam oamenilor libertatea sa aleaga ? Doar pentru ca asa ne spala creierul “Big Brother” ? Mie mi se pare inutila o pleasca grea de tableta care iti rupe mainile si care are dimensiunile unui netbook ( mult mai performant de altfel ). De asta nu m-am gandit nici un moment la Ipad, desi am I4. In schimb mi-ar placea viitoarea tableta de 7,7″ cu Android, usoara si portabila, ca asta e ideea la o tableta, nu ?

  10. Ce sa spun…cand va introduce apple paleta lui de 8″, veti avea aceeasi atitudine? e o chestiune de gust, eu unu nu suport iphone4 de cand am un htc desire hd, pentru ca mi se pare ecranul prea mic, mult prea mic. eu telefonul il tin in buzunar la sacou deci si 5 inchi ar fi rezonabil. am avut si iphone din 2007, si ipad de cand a aparut si htc-uri si samsung..am si un galaxy tab si nu dimensiunea e problema ci faptul ca sacadeaza, nu ai programe pentru tableta, mananca bateria in draci, e gros si e din plastic! marimea e chiar ok din perspectiva mea. Cu toate astea apple nu mai e locul 1 la vanzari de terminale mobile cum chiar tu ai postat mai devreme..deci cineva cumpara si samsung.

  11. @Mihai: Cred ca am scris si in articol ca mi-a placut DOAR modul in care s-au jucat cu ele. Nu am facut comentarii cu privire la expertiza lor, dar ma rog. Revin si spun ca acesta este un BLOG unde EU, BLOGGER imi exprim PAREREA PROPRIE SI PERSONALA indiferent daca tie iti place sau nu. EU nu gasesc utile tabletele astea si imi exprim parerea, fiecare face dupa cum il taie capul. EU nu am spus lumii sa nu le cumpere, am spus doar CA MI SE PAR INUTILE.
    In aceeasi idee, de ce parerea asta inchisa cu tableta de 7.7 inch cu Android? Daca avea iOS ce se intampla? Nu era buna ca nu avea robotul verde? Spune-mi, ai pus mana pe o tableta Android?
    @eugen: Da, normal ca se cumpara Samsung, dar terminalele ieftine fac diferenta, alea de 5 euro pe care abia le poti numi smartphone-uri, e normal sa se vanda in cantitati mari. Gandeste-te ca Samsung ar da faliment daca Apple ar scoate iPhone-uri de 100$. Ganditi-va putin ce isterie este la terminale de 600 de euro si imaginati-va cum s-ar vinde cele de 100 de euro. Ar uita lumea de Samsung, HTC si tot.

  12. bine spus de treaba cu terminalele de 100 de euro,toti ar fi precum cei de la huawei sau cum le spune…dar Apple e axat pe segmentul luxury si are mai mult de cistigat…plus ca pe linga asta cei din laboratoare se concentreaza numai pe terminalul respectiv…pe cind resul trebuie sa isi solicite inginerii si pt alte chestii mai marunte…iar calitatea isi spune cuvintul..in produsul final fie hardware sau software…

  13. Am avut galaxy de 7 si poti sa faci ceva pe el.De evolio nu are rost sa discutam.Pot fi calcate cu buldozerul.Ipad e peste orice tableta si degeaba il criticati pe zaone.Zaone scrie aici parerea lui.Cine nu e de acord nu e obligat sa citeasca.Si sa nu va mai uitati nici la i like it pentru ca Buhnici e fan apple.

  14. Brusc m-am indragostit de pro tv! Iar faza cu tabletele pe android la jucat de tenis e belea! :))))
    Uite ca si-au gasit si andronacii o functie pt trompete.
    @Liviu Henciu, te-ai ratacit pe-aci si nu gasesti iesirea sau…

  15. @ion100 vezi sa nu-ti sara sigurantele la contor, consumi prea mult! 🙂 Imi place de el, e inflacarat rau 🙂

  16. si cu ipad ,iphone si galaxy s2 sau s1 se poate juca ping pong daca vrei …. galaxy note e un fel fel de nokia comunicator modern adica e mai mult decat un tel

  17. @sirmotto

    …sau esti tu un nesimtit si nu stii cum s-o mai demonstrezi…
    Cu ce ti-am gresit eu tie, prietene?

    Apropo, mai uita-te odata felul in care este scris numele meu (cel real, by the way…)

  18. Sincer, eu urmaresc acest blog pentru a obtine informatii noi si pareri OBIECTIVE despre terminalele mobile. Daca nu sunt obiective informatiile, atunci sunt pupincurisme, fabulatii cu valoare 0.
    Oricum, cine citeste comentariile, vede diferenta de exprimare intre utilizatori. Observati cate comentarii pertinente, cu argumente logice si de bun simt (pro sau contra ios/android) -si cate comentarii de genul “android sukz” si atat.
    Pana la urma insa, depinde de publicul tinta, atat la i like it cat si aici. Daca se cauta elogii&denigrare – asta se ofera. Daca se cauta obiectivitate – asa va fi. Pentru ca nu protagonistii decid ce va fi, ci noi, simplii utilizatori.

  19. Obiectiv, tableta de 7 inch e un hibrid intre smartphone si tableta. E prea mica pentru tableta si prea mare pentru smartphone, e buna de ping pong. Simplu. Imi place ca i-au gasit utilitate pentru ca majoritatea consumatorilor nu au facut-o. Acum daca lasi pupincurismele Android si revii la realitate vezi ca tabletele de 7 inch sunt un esec, extraordinar de putini oameni le cumpara. Si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ai pus mana pe o tableta Android sau nu? De sustinut vad ca le sustii dar de atins una?
    Vad ca pentru utilizatorii Android sistemul asta e mai presus de mama sau tata. Doamne fereste sa nu foloseasca, cineva o tableta pentru ce trebuie.

  20. @zaone: daca ar scoate Apple o tableta slim de 5 sau 7 as lua-o maine, dupa cum cred ca ai face si tu 🙂 Atunci nu ar mai fi deloc inutila o astfel de diagonala, poti sa ma contrazici ? 🙂 Nici nu m-as gandi la Android. Si pentru ca m-ai intrebat, da, m-am jucat cateva ore cu o Samsung 10.1 care mi s-a parut superioara Ipad ca design, greutate si mai ales ecran. Dar asa cum am spus, nu am ce face cu asa o placinta mare cata vreme am si un laptop si un netbook cu aceeasi diagonala de 10″.

  21. Ia citeste comentariile de mai sus si afli raspunsul la prima intrebare. Te-ai jucat? Intamplator am pus si eu mana pe una si se misca la fel de prost precum iPhone 3GS cu iOS 5, dar na, e o tableta cu procesor dual-core, deci e buna tare. Ce anume te-a impresionat la ecran fata de tableta iPad, sunt curios.

  22. Simplu, ecranul in format 16:9 nu semi-patrat, rezolutie superioara ( pixelii se vad inca dar mult mai putin ca la Ipad ) luminozitate buna si culori mai realiste decat la SGS2. Os-ul se misca foarte bine, nu am descoperit nimic suparator.

  23. @Liviu Henciu
    Exact asta urma sa zic in completare, imi place ca esti pe faza, deci cum urmeaza: “…sau esti tu un nesimtit si nu stii cum s-o mai demonstrezi…”
    Numele tau prea putin conteaza, by the way.

  24. @Mihai, vezi ca minti poporul 🙂 Zici ca 10.1 sta mai bine la capitolul ecran?!? Da-mi voie sa te corectez, poate ai gresit. E excat pe dos. Eram pe un site cu fotografii fotopedia.com si pe 10.1 fotografiile alea isi pierd din valoare 🙂 Am comparat pt cca 2 saptamani tab-ul 10.1 3g(care a zburat intre timp) cu ipad2 si nu ai ce compara, diferenta e clara de la prima interactiune cu dispozitivul, ma refer la sacadarile care ii incanta pe unii la android si la faptul ca-mi iesea din toate aplicatiile posibile, dar nu conteaza, procesorul e… “marfa”! Da, e adevarat ca e mai subtire si putin mai usoara poate 10.1, dar prefer sa nu-mi pocneasca in mana, sa nu-mi dea o stare de nevi pt ca nu e in stare sa-si indeplineasca singura sarcina pe care o are si anume de a fi o tableta functionala.

  25. Nu incercati sapuneti apple deasupra celorlalte si nici invers. Fiecare are dezavantajele lor, in plus ipad2 numi se pareca ar fi cinestie ce zeu al tabletelor, chiar ma dezamagit la mai multe capitole. Am mai multe asteptari de la ipad3.