Video: Tabletele Android sunt bune ca si palete de ping pong conform Pro TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WnZDYBYeIlI[/youtube]

  S-a spus pe acest blog ca smartphone-urile cu ecrane de la 4.7 inch in sus sunt bune drept palete de ping pong insa iata ca tabletele de 7 inch au exact aceeasi utilitate. La emisiunea I Like IT a lui George Buhnici avem o demonstratie a modului in care o tableta de 7 inch poate fi utilizata, cu succes, drept o paleta de ping pong. Distractia incepe de la minutul 3:43 cand George Buhnici si Florin Busuioc incep sa foloseasca masa de ping pong si tabletele pentru joc.

   Cred ca o emisiune similara ar trebui facuta cu HTC Titan si Samsung Galaxy Note pentru ca terminalele respective sunt cel putin la fel de bune pentru asemenea sporturi. Pot sa spun ca demonstratia a fost o initiativa buna din partea lui Buhnici si sper ca pe viitor sa faca la fel cu alte dispozitive care nu isi prea au rostul pe piata. Cred ca s-a exagerat putin cu lungirea demonstratiei insa in final mi-a placut subtilitatea din spatele emisiunii.

Articolul precedentiPhone 4S jailbroken de catre Dev Team!
Articolul următorNintendo pierde bani, platformele iOS si Andorid cresc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.