1 miliard de mesaje trimise zilnic de catre utilizatorii aplicatiei WhatsAppMessenger

    WhatsAppMessenger este una dintre cele mai populare aplicatii din App Store Romania, fiind de cateva luni pe primele locuri in topul celor mai achizitionat eaplicatii. Utilizatorii iubesc aplicatia deoarece le permite sa trimita mesaje text oricarui alt posesor de iDevice dar si posesorilor de terminale mobile cu alte sisteme de operare instalate. Aplicatia este populara si la nivel global si in prezent peste 1 miliard de mesaje sunt trimise zilnic folosind reteaua companiei dezvoltatoare, cifra fiind cu adevarat impresionanta avand in vedere ca vorbim despre o aplicatie care costa doar 0.79€ si care concureaza cu iMesage.

The mobile messaging market is moving, choices around platforms and their pricing and how they provide an amazing customer experience are the hot topics at hand. As a leader in the messaging space and with our network now handling over one billion messages a day, we see that the power is with the consumer.

     As fi crezut ca iMessage ar fi lasat uitata aplicatia WhatsAppMessenger insa iata ca utilizatorii inca o folosesc si chiar mai mult decat de obicei deci dezvoltatorii ei nu au de ce sa se teama ca in curand nu vor mai reprezenta o optiune demna de luat in seama.

8 COMENTARII

  1. Cred ca cei de la whatsapp stateau mult mai bine daca o lasau mai mult timp la liber, asa cum au procedat cu ceva timp in urma

  2. Principalul motiv pentru care inca se foloseste asa de mult este acela ca poti comunica si cu alte sisteme de operare, exista chiar si pe BlackBerry din cate stiu eu, dar ar mai putea fi o problema… dependentii de Jailbreak nu au trecut inca la iOS 5, 95% din prietenii mei nu au trecut la iOS 5.

  3. Eu cred ca o am de vreo 2 ani sau mai bine si e una dintre cele mai folosite aplicatii inaintea: mail ului, tunemark ,iDevice.ro, Y ! Messenger , Skype ca sa ma refer in general . Si o mai promotioneaza gratis pt stiu ca asa mai castiga cativa clienti si apoi o pun pe bani ! E una dintre cele mai bune .

  4. L-am folosit pentru cateva zile…
    Pro:
    1. Comunicare cu Androizi si nu numai.

    Cons:
    1. Creeaza dependenta;
    2. Suge bateria de nu se vede. 10 minute pe whatsappmessenger = 60 minute pe iMessage