Video: iClipse – unul dintre cele mai ciudate accesorii pentru tableta iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jiV2FaPw44c[/youtube]

  Una dintre principalele probleme cu utilizarea unui terminal mobil afara este lumina care bate in ecran si care de multe ori face imposibila vizionarea imaginilor afisate pe el. Ei bine pentru aceasta problema niste americani recomanda iClipse, prototipul unui accesoriu pentru tableta iPad care ar trebui sa ne permita sa folosim tableta chiar si in zilele insorite. Clipul de mai sus prezinta produsul care este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai ciudate si inutile dezvoltate vreodata pentru tableta iPad a celor de la Apple.

   Pe langa faptul ca este inutil mai este si caraghios si imi vine greu sa imi imaginez persoane utilizandu-l undeva in oras stand la o masa. Partea buna este ca proiectul nu va primi finantare pe kickstarter si initiatorii sai probabil isi vor da seama ca nu va avea prea mult succes.

18 COMENTARII

  1. pentru studenti este icaiet sau icarte si pentru ceilalti ce nu poarta nimic cu el este iDutelaumbra sau iCitestelmaitarziu si este gratis, fac si eu un proiect la kickstarter cu imbrella, fac o umbrela special pentru iPad si una pentru iPhone si iPod touch ca sa puteti duce ideviceul la plaja…

  2. ar trebui sa fie un proiect cu incarcarea ideviceurilor cu energia solara si acel incarcator sa fie portabil cu dimensiuni mici, eu sigur as cumpara un gadget din ala!

  3. ce prostii mai scot si astia… are si spatii taiate sa poti incarca ipad-ul la soare in timp ce te bronzezi probabil. si cablul de alimentare il bagi in priza care vine cu sezlongul sau cum?