Video: Krona Case – husa si portofel pentru iPhone-ul tau

  Dupa accesoriul cu adevarat ciudat pentru tableta iPad am gasit o husa destul de interesanta pentru iPhone 4/4S care poate fi utilizata si ca portofel. Husa permite introducerea unui terminal iPhone 4/4S insa are cateva locase speciale in care pot fi introduse cartile de credit sau chiar bani daca nu folositi carti de credit. Principala caracteristica a acestei huse sta in faptul ca ea a fost conceputa pentru a fi atasata la cureaua pantalonilor si probabil stiti ca acum cativa ani foarte multe persoane aveau astfel de huse in care isi tineau terminalele mobile.

Introducing the Imperial Case for iPhone by Krona Cases. Designed for the iPhone 4 and iPhone 4S, this case provides you with a long-lasting, high quality iPhone case and wallet all in one. It includes three credit card pockets where you can store any combination of money, credit cards, photo IDs, etc. Endless possibilities. After all, many people only require their license, a debit/credit card, and some spending money for their daily needs. The opposite side of the case provides a durable hard-plastic housing for the iPhone.

  Desi moda a trecut in mare parte, carcasa celor de la Krona ar putea fi utila pentru cei care nu doresc sa poarte un portofel cu ei tot timpul. Deocamdata carcasa este disponibila ca proiect pe kickstarter insa ar putea primi finantarea de care are nevoie.