Video: TouchFire – o tastatura tactila foarte interesanta pentru iPad

3

    TouchFire este o tastatura tactila pentru tableta iPad care promite sa imbunatateasca modul in care utilizam tastatura virtuala a tabletei noastre. Trecerea de la o tastatura fizica la una virtuala nu a fost usoara pentru multi care din pacate nu reuseau sa foloseasca o tastatura virtuala la fel de repede sau bine precum una normala. Fiind invatati cu tastaturile fizice avem intotdeauna nevoie sa simtim ca atingem o tasta atunci cand folosim o tastatura iar pentru asa ceva exista TouchFire, o tastatura tactila dedicata tabletei iPad. TouchFire se muleaza perfect pe ecranul tabletei exact in spatiile unde sunt tastele virtuale si totul se face cu ajutorul unui sistem ingenios care fixeaza tastatura exact acolo unde trebuie.

TouchFire puts the “touch” back into typing on an iPad. You can now feel where the keys are and rest your fingers on the home row, so you can type as fast and accurately as you can on a laptop. You can even type without looking at the screen. TouchFire cushions your fingers as you type, something both touch-typists and two-finger typists really appreciate. Typing on an iPad is no longer a pain!

TouchFire is ultra-thin and weighs less than an ounce. It attaches to the inside of the iPad cover and folds with the cover, so you can always keep TouchFire with your iPad without it getting in the way.

    TouchFire este in momentul de fata un proiect pe kickstarter.com insa a obtinut deja de trei ori mai multi bani decat avea nevoie pentru finantare deci produsul va fi cu siguranta lansat pentru utilizatori.