Apple ar putea schimba design-ul iDevice/Mac-urilor in 2012, iPad 3 ar putea aduce noutati nesemnificative

    Desi abia a fost lansat un nou model al terminalului iPhone, deja incep speculatii cu privire la viitoarele produse care urmeaza sa iasa de pe portile fabricilor partenerilor Apple. Conform celor de la DigiTimes, Apple va schimba design-ul terminalelor iPhone si iPad insa impreuna cu ele va schimba design-ul iMac/MacBook Air-ului, lasand restul produselor cu acelasi design. Informatiile vin aparent de la partenerii companiei Apple care lucreaza in prezent cu prototipuri ale acestor dispozitive, prototipuri pe care ar urma sa le produca la scara larga anul viitor.

Apple plans to completely overhaul its product lineups, including iPad, iMac, iPhone and MacBook Air, in 2012 and is expected to finalize order volumes for key parts and components for the next-generation iPad in December, according to sources in the upstream supply chain.

     Tableta iPad este produsul care pare sa fie actualizat cel mai curand, in luna martie ca sa fiu mai exact. Pentru viitorul model al iPad Apple pregateste un design mai subtire si o baterie mai buna insa Retina Display-ul pare sa fi fost lasat pentru anul 2013, conform celor de la DigiTimes. Deocamdata previziuni de acest gen sunt premature si zvonurile eronate despre iPhone 5 ar trebui sa fie un indicativ foarte bun ca partenerii companiei Apple sau sursele unor site-uri asiatice mint pentru a nu oferi lumii intregi detalii valide despre produse Apple.

The iPad 2 upgrade will be thinner than iPad 2, and will offer longer battery life. Due to the Lunar Naew Year holidays in China in January, Apple has decided to start small volume shipments in the fourth quarter of 2011, the sources noted.