iOS 5.0.1 beta 2 si autonomia bateriei

   Saptamana aceasta Apple a lansat doua versiuni beta ale 5.0.1 pentru a rezolva problemele cu autonomia bateriei ale noului iPhone 4S dar si a vechilor dispozitive inca disponibile pentru vanzare. V-am spus deja ca iOS 5.0.1 beta 1 a rezolvat problemele cu autonomia pentru iPhone 4S si in versiunea beta 2 lucrurile se pastreaza. Autonomia este la fel de buna si eu unul sunt bucuros ca inginerii Apple au reusit sa rezolve atat de repede o problema extrem de importanta care a ajuns in atentia lumii intregi dupa ce foarte multi posesori de terminale iPhone 4S au inceput sa se planga pe forumurile companiei din Cupertino.

   Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca aceasta problema este o mare mare scapare din partea companiei Apple care a vandut, probabil, 10 milioane de terminale iPhone 4S deja si le-a vandut cu un bug extrem de enervant. Sper ca iOS 5.0.1 sa ajunga cat mai repede in iTunes pentru toti utilizatorii.

18 COMENTARII

  1. @zaone: Am o rugaminte pentru tine. Tu ai 2 iDevice-uri. In caz ca te gandesti sa le faci update cu itunes la 5.0.1 de la 5.0.0 poti sa faci o comparatie sa vedem si noi cum se misca mai repede update-ul? (un update cu iDevice-ul conectat la calculator si unul facut fara calculator/prin wireless). Ma gandesc ca cel de la calculator se misca mai bine, dar niciodata nu se stie ce surprize aduce apple.

  2. @ zaone dar problema despre care se vorbea atunci cand in timpul unui apel sunt probleme cu microfonul etc aia sa rezolvat?
    Eu pot Sto arrivando! Spun ca ascult multă muzica in general cu castile si nu am avut problema,deși astăzi când am sunat in romania primele 10 secunde mă auzeam in casca telefonului după aia a dispărut,si a mai făcut o chestie atunci când am băgat castile in telefon ecranul sa stins si am crezut ca sa stins telefonul de tot si când am apasat sal aprind se aprindea ecranul si se stingea singur de 2_3 ori dar sia revenit repede,sa speram ca Apple rezolva si acest bug care după părerea mea este tot din iOS nu cred ca este o problema de fabricatie

  3. @Dan,asteapta sa treaca versiunea beta si apoi sa faci up-uri de soft,tot 3GS am si eu si sincer daca nu il bizai si nu il tii activat cu toate cele pe el duce 2 zile linistit….dar alegerea iti apartine…

  4. Multumesc pt raspunsuri o sa mai astept sa apara oficial.Dar e clar ca are ceva bug in soft.Consuma bateria mult mai repede in stand-by fata de celelalte versiuni.Am fost plecat din tara si au fost dezactivate toate de pe el de doua ori am pornit wi-fi in rest nu am vorbit la telefon si tot sa descarcat prea repede

  5. Nu stiu daca e de la jailbreak sau nu, dar eu pe iphone 4 cu ios 5.0 am buton de enable/disable 3G (Settings->General->Network)

  6. salut zaone…am o intrebare,am iphone 4 neverlock cu ios 5 si vreau sa instalez 5.0.2,intrebarea e daca imi trebuie cont de dezvoltator sau merge fara?