Descarca iOS 5.0.1 pentru iDevice-ul tau sau fa OTA update!

  Apple a lansat in aceasta seara iOS 5.0.1 oficial pentru utilizatorii sai, noua versiune a sistemului de operare rezolvand problemele cu autonomia bateriei pentru iPhone 4S si restul iDevice-urilor. Apple a adaugat si gesturi multitouch pentru tableta iPad, a rezolvat unele probleme cu accentul australia an Siri si a rezolvat problema salvarii documentelor folosind iCloud. Noua versiune a sistemului de operare poate fi instalata direct din iTunes insa NU FACETI UPDATE daca aveti nevoie de jailbreak sau unlock!

  Puteti descarca iOS 5 prin unul din link-urile de mai jos insa puteti face si OTA update direct din terminalul vostru din Settings>General>Software Update daca NU aveti jailbreak.

UPDATE: MuscleNerd a anuntat astazi ca de la iOS 5.0.1 la iOS 5 nu se poate face downgrade folosind doar un SHSH! Daca vreti untethered jailbreak NU faceti update la iOS 5.0.1.

UPDATE 2: Daca doriti untethered jailbreak pentru dispozitivul vostru cititi acest articol inainte de a face update la iOS 5.0.1.

Articolul precedentApple lanseaza iOS 5.0.1!
Articolul următorBiome: Un microclimat controlat de pe un iDevice
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.