O aplicatie din App Store pacaleste utilizatorii spunand ca face jailbreak

   Stiti cu totii ca Apple are “alergie” la jailbreak si orice fel de referinte facute la aceasta metoda de “eliberare” a iDevice-urilor nu se regaseste in aplicatiile din App Store. Ei bine corect este “nu se regasea”, deoarece din 25 octombrie in App Store exista o aplicatie care da utilizatorilor impresia ca poate sa faca jailbreak dispozitivelor noastre. Aplicatia se numeste sugestiv Jailbreak si descrierea sa incepe cu un text foarte sugestiv care lasa loc de interpretare :

Jailbreak for all iPhones, iPods Touch & iPads. Let’s do it right now!

FEATURES: 
● Support of all firmwares from 3.0 to 5.0
(5.0, 4.3.5, 4.3.4, 4.3.3, 4.3.2, 4.3.1, 4.3, 4.2.1, 4.1, 4.0.2, 4.0.1, 4.0, 3.1.3, 3.1.2, 3.1, 3.0.1, 3.0)

● Support of all iPhones
(iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone Original)

● Support of all iPads WIFI+3G and WIFI only 
(iPad 1, iPad 2) 

● Support of all iPod Touch
(iPod Touch 1G, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G and iPod Touch 4G)

   Pentru mine este clar a aceasta aplicatie nu face jailbreak, insa pentru cei care abia si-au luat un iDevice oare cat de clar este? Aplicatia in sine este doar un joc insa costa 7.99€ si jocul in sine nu este chiar atat de grozav si cu siguranta nu merita suma respectiva. Nu inteleg de ca lasa Apple asemenea aplicatii in App Store stiind ca utilizatorii pot fi grav indusi in eroare din descrierea aplicatiei. Daca intalniti aplicatia Jailbreak in App Store ignorati-o pentru ca este absolut inutila.

10 COMENTARII

  1. PS : am facut si eu report 🙂

    Transparent screen o alta aplicatie idioata pe care romanii dau bani pentru ca sunt naivi. As cumpara-o doar ca sa scriu review la ea dar e facut deja un review strong 😀

  2. Dacă ar fi făcut așa zisul jb îți zic eu ca nu pupa AppStore-ul ! Știind ca este o aberantie de aplicație sau de joc au lăsat sa între 🙂 ! Cine nu știe sa citească își ia teapa ! Apple știe ca nu exista jb :)) !

  3. Pai avand in vedere cat urasc jailbreak apple si faptul ca aplicatia va pacali multi utilizatori ei poate spera pe faptul ca pe viitor cei care si-au luat teapa acum nu vor mai incerca sa faca jailbreak de fel – motiv pentru care o lasa in app store —think different

  4. mai era un joc jailbreak gratuita prin appstore.

    Dpdv al regulamentului e perfect legitima pt appstore. Acum de ce sa plang ?ca sunt prosti unii sau ca respecta Apple regulile ?