Video: Cum se face bisnita cu iPhone 4S chiar in fata magazinului Apple din Hong Kong

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDKfUBus2L0[/youtube]

   Saptamana aceasta am aflat ca in Hong Kong intregul stoc de terminale iPhone 4S dedicat magazinului online a fost vandut in d0ar 10 minute, acesta fiind un record pentru compania din Cupertino. In Hong Kong cererea pentru iPhone 4S este enorma dar din pacate utilizatorii de rand nu sunt cei care ajung sa se bucure de noul dispozitiv al companiei Apple. In Hong Kong bisnitarii au cumparat sute, daca nu chiar mii de terminale iPhone 4S in ziua lansarii si o buna parte dintre ei le vindeau chiar in fata magazinului Apple la preturi mult mai mari.

   Bisnitarii au venit din Africa, China, si tarile apropiate, au plasa comenzi foarte multe in magazinul Apple si ii vedeti in clipul de mai sus plecand cu plasele pline de terminale iPhone 4S care sunt vandute la preturi mult mai mari in China si tarile invecinate. Partea cea mai proasta este ca unii vindeau terminalele chiar in fata magazinului Apple la pret mult mai mare deoarece in magazin terminalul era indisponibil. Si mai rau este ca locuitorii Hong Kong-ului care doreau un iPhone 4S nu au putut achizitiona terminalul din cauza bisnitarilor care au angajat zeci de persoane care sa stea la coada si sa cumpere terminalele companiei Apple.

   Din pacate Apple are o problema foarte mare cu acest gen de practici, problema care se repeta la fiecare lansare si care pe multi ii determina sa nu mai vina in fata unui magazin Apple pentru o achizitie.