iOS 5.0.2 si solutia de untethered jailbreak

    Saptamana aceasta Apple a lansat iOS 5.0.1 in iTunes pentru utilizatorii sai in ideea de a rezolva problemele cu autonomia bateriei si de a bloca exploit-ul descoperit de un hacker in iOS 5. Din pacate problema cu autonomia bateriei s-a agravat pentru unii asa ca Apple a anuntat ca investigheaza in continuare feedback-ul primit de la utilizatori. Ultima oara cand Apple a declarat asa ceva a lansat si iOS 5.0.1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS si la doua saptamani dupa lansarea acelei versiuni beta a lansat si produsul pentru utilizatori.

    Acum cred ca iOS 5.0.2 este deja in lucru si saptamana viitoare am putea avea o prima versiune beta a sa. Cred ca Apple va grabi din nou lansarea unei versiuni a iOS pentru a linisti sutele de mii/milioanele de utilizatori care se plang de probleme cu autonomia bateriei. Ce inseamna asta pentru solutia de untethered jailbreak pe care o asteptam atat de multi? Inseamna doar o noua amanare deoacerece este putin probabil ca Dev Team sa o lanseze acum chiar daca a recomandat utilizatorilor sa nu faca update la iOS 5.0.1. Cred ca baietii de la Dev Team lucreaza la o metoda de a implementa untethered jailbreak exploit-ul si in iOS 5.0.1 dar daca nu vor reusi vor lansa solutia doar pentru iOS 5.

    Daca iOS 5.0.2 vine in curand atunci Dev Team va astepta lansarea acestei versiuni a sistemului de operare si va face solutia de untethered jailbreak compatibila direct cu ea, asta doar daca poate. Pana una alta ramane sa vedem ce va anunta Apple saptamana viitoare insa eu unul ma astept sa vad iOS 5.0.2 beta foarte curand.