Video Stream transfera clipurile tale video catre orice iDevice sau Mac

   Photostream este un serviciu implementat de catre Apple in iOS 5 care permite posesorilor de iDevice-uri sa transfere orice fel de poze din Camera Roll intre iDevice-uri sau intre iDevice-uri si Mac/PC-uri folosind o simpla conexiune pe internet. Acelasi lucru nu functioneaza si in cazul clipurilor video insa aici intervine aplicatia Video Stream recent lansata in App Store. Folosind aceasta noua aplicatie, posesorii de iDevice-uri pot transfera clipuri video de pe un terminal pe altul avand doar aplicatia instalata pe ambele dispozitive.

Take a video on one iOS device and it automatically appears on all your other devices.  Import videos from your Camera Roll, and Video Stream for iCloud sends copies over the network to your iPhone, iPad, and iPod touch. (Mac version coming soon!) Publish a download link for your video, and share it with your friends via Twitter or Email.

   Tehnologia din spatele aplicatiei este asemanatoare cu cea a iCloud insa partea buna vine abia la final deoarece Video Stream va fi disponibila chiar si pe Mac deci vom putea descarca clipurile video pe calculator fara sa mai conectam iDevice-ul la el. Ideea din spatele aplicatiei este foarte buna si sunt sigur ca extrem de multi utilizatori vor dori sa o testeze, macar, iar pretul de 0.79€ o recomanda indiferent de utilizator. Aplicatia functioneaza numai pe iOS 5 insa este universala deci o puteti instala atat pe iPhone cat si pe tableta iPad.

Pretul initial:
Numele:
Video Stream for iCloud

0.79

s





Developer: Kenneth Kao
US only
Categoria: Photo & Video


Descriere: ON SALE FOR A LIMITED TIME
Featured by Apple and Wired. Exclusively built for iCloud.

Take a video on one iOS device and it automatically appears on all your other devices.

Import videos from your Camer…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb