Tepe cu aplicatii din App Store: A Phone Tracker 2012

   30 noiembrie 2011, Bucuresti, Romania: Aplicatia A Phone Tracker 2012 dezvoltata de Mario Al Daly de la Mario Apps Inc. este o teapa. Uitandu-ma prin lista celor mai achizitionate aplicatii din App Store am dat peste A Phone Tracker 2012 care promite sa localizeze ORICE TELEFON DIN LUME si este disponibila pentru o perioada LIMITATA de timp cu 50% reducere. Pentru cei care au un iPhone doar pentru a-si incalzi mainile in timp ce navigheaza pe internet, porcaria numita A Phone Tracker 2012 pare a fi o solutie buna de a afla pe unde se ascunde Guta insa in realitate este o teapa fara margini.

   Da, am raportat-o la Apple, da sunt dezamagit ca sistemul ala riguros de verificare a aplicatiilor lasa asemenea mizerii in App Store si incurajeaza inselaciunea. Sincer sa fiu e absolut inutil sa mai sustii ca piratarea aplicatiilor face rau App Store-ului cand iti iei o teapa de genul asta. Rusine Apple, sa blocati solutiile de jailbreak si decodare dupa ce scapati de mizeriile din App Store!

PS: Da, sunt uimit ca unii au 80 de centi pentru o asemenea porcarie fara margini dar o aplicatie utila facuta de un roman nu o cumpara.