Apple obtine o extindere cu o saptamana a interdictiei de vanzare a Samsung Galaxy Tab 10.1 in Australia

1

   Zilele trecute v-am spus ca Samsung a reusit sa obtina o amanare a interdictiei de vanzare a tabletei Galaxy Tab 10.1 in Australia dar si ca Apple va face apel acestei decizii. Deocamdata compania americana a reusit sa extinda cu o saptamana interdictia de vanzare, timp in care va formula un apel la decizia de amanare temporara a interdictiei. Prin aceasta extindere cei de la Apple incearca sa mentina tableta departe de consumatori in timp ce avocatii se gandesc cum ar putea formula o strategie convingatoare pentru apel.

High Court Justice John Dyson Heydon today extended the ban on the release of Samsung’s Galaxy Tab 10.1 to Dec. 9. On that day, the country’s top court will consider Apple’s request for permission to appeal a lower court’s order issued earlier this week, which lifted a ban on the product that has been in place since mid-October. 

“A stay for one week will cost Samsung, in effect, one week’s trade,” Heydon said, following a 90-minute hearing in Sydney. The extension will hurt Samsung “but not to extend the status quo is likely to be injurious to Apple,” he said.

   Cei de la Samsung se pregateau sa lanseze astazi tableta pe piata insa din moment ce instantelele australiene au decis ca acest lucru nu va fi posibil, asteptarea continua atat pentru clienti cat si pentru conducerea companiei. Va fi interesant de vazut cum anume va incerca Apple sa convinga instanta din Australia ca o interdictie privind vanzarea tabletelor companiei Samsung ar trebui in continuare impusa, mai ales ca judecatorii au decis deja o data suspendarea ei.