Video: H1Siri aduce Siri pe iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jCr5Vfk57t8[/youtube]

   Desi multa lume vede Siri ca pe un serviciu inutil, la fel de multa lume doreste sa il testeze pe propriul terminal. Ei bine o echipa de hackeri numita CD Team sustine ca a reusit sa aduca Siri pe iPhone 4 si iPod Touch 4G si prin intermediul unui tweak numit H1Siri voi puteti face teoretic acelasi lucru. H1Siri instaleaza interfata Siri pe iPhone 4 si iPod Touch 4G insa se pare ca sistemul este capabil sa raspunda si la intrebari, exact cum face Siri, deci exista o conexiune cu serverele CD Team.

   H1Siri este disponibil in Cydia in unul dintre urmatoarele repo-uri: www.cydia.be sau cydia.myrepospace.com/h1siri/. Instalati tweak-ul de acolo, reporniti iDevice-ul vostri si totul ar trebui sa functioneze fara probleme. Nu am testat acest tweak insa va readuc aminte faptul ca el functioneaza doar pe iPhone 4 si iPod Touch 4G care au iOS 5 instalat.

UPDATE: Se pare ca instalarea H1Siri duce la pierderea posibilitatii de a inregistra clipuri video.

UPDATE 2: Acest tweak se conecteaza la serverele CD Team si conform lui chpwn atunci cand va conectati trimiteti la server: email-ul, informatiile din Adress Book si Calendar, Contactele, locatia, etc. Eu unul nu va recomand sa il utilizati.